VIDEO GENIAL | Corespondentul ProTV, Lucian Lipovan, "atacat" de albanezi inaintea meciului. Romanii au venit sa-l apere :)

Toata Romania vede Romania in aceasta seara, de la 22:00, IN DIRECT la ProTV: Romania - Albania, meciul decisiv pentru calificarea in optimi

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Iunie 2016, 19:08
Data actualizarii: Duminica 19 Iunie 2016, 19:16

Romania - Albania este un meci de totul sau nimic pentru ambele echipe. Echipa nationala joaca in aceasta seara, de la ora 22:00, IN DIRECT la ProTV, pentru calificarea in optimi. 

Meciul se joaca la Lyon, acolo unde, inaintea meciului, atmosfera a fost una extrem de destinsa: cei 35.000 de albanezi au cantat si au petrecut alaturi de cei circa 10.000 de romani. Cu totii au fost prieteni inaintea jocului.

Un moment amuzant s-a petrecut si in timpul LIVE-ului lui Lucian Lipovan pentru Stirile ProTV, la ora 19:00. Corespondentul ProTV a intrat in direct din apropierea stadionului din Lyon chiar in momentul in care un grup mare de albanezi se indrepta catre arena. Acestia au intrat in cadru si au inceput sa cante, dar romanii au intervenit si ei si au inceput sa scandeze: "Romaaaniaa" :)

Suporterii ambelor formatii au fost pasinici si la Lyon nu s-au inregistrat incidente astazi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!