Cele 30 de milioane de euro care au disparut din spatele lui Mutu si Marica. ANALIZA lui Lucian Lipovan pentru Sport ProTV

Mutu n-a debutat inca la Tg Mures, dar l-a provocat pe stelistul Marica - cine da mai multe goluri pana la vara, sa mearga la Euro.

La pariuri, Marica e cotat cu sanse mai mari decat Mutu sa ia titlul in Romania.

30 de milioane de euro s-au evaporat din cotele lui Mutu si Marica in ultimii 8 ani! Amandoi vor sa-si salveze finalul carierei cu un posibil record la nationala.

Marica a atins varful cotei - 7 milioane de euro - in 2007 cand semna cu Stuttgart. Dupa sezoane tot mai slabe la Schalke, Getafe si Konyaspor, plus o serie de accidentari, a ajuns la Steaua cand mai valoreaza 1,8 milioane de euro.

Caderea lui Mutu e chiar mai drastica. La Fiorentina in 2008 ajunsese cotat la 25 de milioane de euro. S-a prabusit in 2010, apoi trecerile pe la Cesena, Ajaccio, Petrolul si Pune City l-au adus pana la 250.000 de euro astazi, cand a semnat cu ASA Targu Mures.

Amandoi au invocat sansa de a juca la Euro 2016 cand au revenit in tara. Mutu mai are nevoie de un singur gol pentru a-l depasi pe Hagi in clasamentul golgheterilor nationalei din toate timpurile. Marica e al cincilea in acest top, la zece goluri de Hagi si Mutu, dar mai are teoretic mai multi ani de jucat fotbal.

CITESTE PE LIPOVAN.RO | S-a oficializat vopsitoria de jucatori la nationala


FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies