"Tricolorii", meciuri de verificare contra Albaniei la Chiajna

echipa nationala de futsal Endre Kacso futsal Romania - Albania romania futsal Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Aprilie 2024, 11:39
Data actualizarii: Vineri 12 Aprilie 2024, 11:40

Naționala de futsal a României va susține sâmbătă, 13 aprilie, și duminică, 14 aprilie, două meciuri-test în compania selecționatei similare a Albaniei.

Prima noastră reprezentativă își continuă astfel pregătirile pentru apropiatul debut în preliminariile Campionatului European. Turneul final al UEFA Futsal Championship va avea loc în Letonia și Lituania (18 ianuarie - 8 februarie 2026). 

"Ne vom folosi de aceste două meciuri pentru a vedea câțiva jucători"

Cele două jocuri de pregătire, programate la Sala Polivalentă din Chiajna, se vor disputa după următorul program: sâmbătă, 13 aprilie, ora 18:00; duminică, 14 aprilie, ora 18:00. Accesul publicului se va face în baza biletelor cu valoare zero, disponibile la intrarea în sală înaintea meciurilor.

"Este o acțiune binevenită în așteptarea tragerii la sorți a grupelor din preliminariile pentru Campionatul European. Ne vom folosi de această perioadă și de aceste două meciuri pentru a vedea câțiva jucători, pentru a pune la punct relațiile de joc, pentru a retrăi atmosfera extraordinară de la echipa națională", a declarat selecționerul Endre Kacso.

Albania, locul 80 în clasamentul FIFA

Naționala de futsal a Albaniei, adversara României, ocupă în acest moment locul 80 în clasamentul FIFA (România se află pe locul 24). Selecționerul Albaniei este Erind Resuli (48 de ani). În preliminariile pentru FIFA Futsal World Cup 2024, naționala Albaniei a încheiat pe locul 3 în Grupa E a turului preliminar, după Suedia și Austria, la egalitate de puncte cu Andorra.

Lotul convocat pentru dubla-test cu Albania de la Chiajna:

Portari: Roberto Voin (CSM Deva), Theodor Lungu (CFR Timișoara)

Jucători de câmp: Raul Pogăcean (CSM Târgu Mureș), Mihnea Toader, Valentin Ilaș (ambii CFR Timișoara), Laszlo-Botond Veres (Sepsi SIC Sfântu Gheorghe), Hadnagy Istvan, Iszlai Richard, Miklos Tamas (toți trei FK Odorheiu Secuiesc), Andre Sasse (FC Chrudim), Vlăduț Dudău, Daniel Araujo, Andrei Crăciun (toți trei CS United Galați), Darius Nastai (CSM Deva)

Foto - Getty Images

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!