VIDEO EXCLUSIV Victor Pițurcă, înapoi la naționala României? Fostul selecționer a dat răspunsul

Victor Pițurcă (66 de ani) a antrenat naționala României în trei mandate diferite, iar fostul seleționer a vorbit acum despre o posibilă revenire la prima reprezentativă.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 09:28
Data actualizarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 09:32

După ce România a încheiat pe ultimul loc în Nations League, au apărut discuții potrivit cărora Edi Iordănescu ar putea fi înlocuit pe banca tehnică, iar în presă s-a zvonit și despre o listă cu posibilii antrenori vizați de Federația Română de Fotbal.

Victor Pițurcă: "În momentul ăsta spun nu naționalei României"

Pițurcă spune că nu crede că ar exista o astfel de listă, însă, chiar și dacă ar exista, exclude pentru moment posibilitatea de a reveni la naționala României. 

"Nu știu absolut nimic de nicio listă, nici nu cred că există și nu ar fi corect să vorbim de o eventuală listă atât timp cât Edi Iordănescu e antrenorul echipei naționale. Nu are sens să vorbim de listă. Deocamdată e selecționer, a câștigat ultimul joc, iar ei vor decide ce vor face în continuare.

Mi-ați mai pus întrebarea, dar eu în momentul ăsta spun nu. Ce se poate întâmpla nu știu. Niciodată să nu spui niciodată. E vorba de motivație. Financiar nu se pune problema pentru că am avut oferte forte multe, pe bani foarte mulți. Situația este cum este și trebuie să rămână așa. Dacă se întâmplă ceva în viitor, vom vedea", a spus Victor Pițurcă, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

Victor Pițurcă a mai fost selecționerul României în perioadele iunie 1998 - decembrie 1999, decembrie 2004 - aprilie 2009 și iunie 2011 - octombrie 2014.

Răzvan Burleanu: "Propunerea mea este de a continua cu Edi Iordănescu"

Președintele FRF a anunțat că vor urma două ședințe, una a Comisiei Tehnice și alta a Comitetului Executiv, unde se va stabili viitorul lui Edi Iordănescu. Totuși, lucrurile par clare, având în vedere că șefii Federației și selecționerul își doresc același lucru - continuitatea.

"Urmează la finalul săptămânii, vineri, o ședință de Comisie Tehnică, după care raportul Comisiei Tehnice va fi validat de o ședință de Comitet Executiv, care va fi organizată la începutul săptămânii viitoare, astfel încât la  tragerea la sorți (n.r - pentru preliminariile EURO 2024) să știm ce antrenor va avea naționala României. Propunerea mea este de a continua cu Edi Iordănescu. 

Nu, în momentul de față avem o singură variantă (n.r - Edi Iordănescu). Nu știm ce se va întâmpla în Comisia Tehnică. Am fost întrebat care este propunerea pe care o voi susține", a spus Răzvan Burleanu.

Modifică setările cookies