DECLARATIE SOC a lui Mircea Lucescu: "Mi-as fi dat demisia daca trebuia sa joc impotriva Romaniei!" Afirmatii superbe ale lui Il Luce: "Sunt alaturi de ei cu sufletul"

Romania si-a aflat grupa din preliminariile EURO 2020.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Decembrie 2018, 14:20
Data actualizarii: Duminica 02 Decembrie 2018, 20:22

Mircea Lucescu a picat in grupa campioanei mondiale. Turcia va juca impotriva Frantei in preliminariile pentru EURO 2020.

Mircea Lucescu se bucura ca nu a picat in grupa Romaniei. Si-ar fi dat demisia daca era nevoit sa joace impotriva tarii sale.

Lucescu tine pumnii echipei lui Contra si e convins ca Romania se poate califica la EURO si chiar o poate invinge pe Spania.

"Daca picam cu Romania, eu imi dadeam demisia. Meciuri amicale, da! Dar nu puteam sa joc impotriva tarii mele. I-am spus si lui Razvan inainte de tragerea la sorti. Asa, am picat cu campioana mondiala. Vom vedea. Au si ei o echipa destul de tanara.

Cred ca Romania poate castiga in Spania, de ce nu? Sunt convins ca tot stadionul va fi plin, ca tot Bucurestiul va fi mobilizat. Voi fi alaturi de ei cu sufletul, cu tot ce pot eu", a declarat Mircea Lucescu pentru ProX.

Modifică setările cookies