Tricourile ”Generației de Aur”, scoase la licitație! Sume uriașe plătite de Dan Șucu. Cu cât s-a vândut echipamentul lui Hagi

Generatia de aur dan sucu Gica Hagi Jose Mourinho Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Mai 2024, 00:06
Data actualizarii: Sambata 25 Mai 2024, 00:11

Meciul de adio al Generației de Aur este programat sâmbătă, pe Arena Națională, de la ora 20:30 și va putea fi urmărit în direct pe PRO TV și VOYO.

Înaintea partidei de pe cel mai mare stadion al României, a avut loc un dineu la care au luat parte toate starurile care vor participa la eveniment, dar și personalități importante din fotbalul românesc.

Tricoul lui Gică Hagi s-a vândut cel mai scump la licitație 

Pe lângă membrii ”Generației de Aur” și adversarii lor, printre invitați s-au aflat și Dan Șucu, Neluțu Varga sau Giovanni și Victor Becali.

La evenimentul care s-a desfășurat la hotelul Radisson din Capitală a avut loc și o licitație. Toate tricourile pe care le vor purta jucătorii celor două echipe, dar și antrenorii, au fost scoase la licitație. 

Vineri au fost licitate doar 26 de tricouri, iar restul vor fi vândute online la data de 31 mai. Din echipamentele tricolorilor vor vândute două exemplare, unul nou și unul purtat la meciul de retragere de sâmbătă. Banii obținuți în urma licitației vor merge către școlile unde s-au format membrii ”Generației de Aur”.

Dan Șucu, patronul Rapidului, a fost cel mai activ la licitația de vineri seară. Patronul Rapidului a achiziționat trei tricouri, pe cel al lui Mourinho, cel al lui Rivaldo și cel al lui Hristo Stoichkov. Pentru tricoul lui Jose Mourinho, Dan Șucu a plătit nu mai puțin de 16.000 de euro.

Hristo Stoichkov a cumpărat și el un ”suvenir”, tricoul lui Gică Popescu, pentru care a plătit 10.000 de euro.

Legendarul fotbalist bulgar a vrut să achiziționeze și tricoul lui Gică Hagi, însă, în cele din urmă, acesta a ajuns în posesia lui Veronicăi Schmidt, soția celui care controlează grupul Automobile Bavaria. Pentru tricoul ”Regelui” s-a plătit cel mai mult: 30.000 de euro.

Componenţa echipei Generaţia de Aur, antrenată de Anghel Iordănescu şi de Gabi Balint, şi numerele de pe tricouri

PORTARI: Florin Prunea (1️), Bogdan Stelea (1️2️) şi Ştefan Preda (2️2️)

FUNDAȘI: Gică Popescu (6️), Iulian Filipescu (2️3️), Miodrag Belodedici (4️), Dan Petrescu (2️), Tibor Selymeş (1️3️) şi Gheorghe Mihali (1️4️), Răzvan Prodan, fiul lui Didi Prodan (3️) şi Corneliu Papură (1️9️)

MIJLOCAȘI: Gică Hagi (1️0️), Dorinel Munteanu (8️), Constantin Gâlcă (1️8️), Basarab Panduru (1️5️), Ioan Ovidiu Sabău (8️), Ovidiu Stângă (2️0️) şi Ionuţ Lupescu (5️)

ATACANȚI: Marius Lăcătuș (7), Ilie Dumitrescu (1️1️), Florin Răducioiu (9️), Ion Vlădoiu (1️6️), Viorel Moldovan (9️), Adrian Ilie (1️1️) și Marian Ivan (2️1️)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!