"Trebuie sa avem grija cu Stanciu! E egoist, cum trebuie, dar mai egoist ca mine nu a fost nimeni" Cum il lauda Hagi pe noul numar 10 al Romaniei

Stanciu a avut nevoie de 20 de minute ca sa marcheze un gol la debutul pentru nationala Romaniei. Acum este vazut ca o solutie pentru Euro.

Decarul Stelei a primit numarul 10 si la nationala. Hagi il lauda pe Stanciu pentru modul in care joaca in ultimul an si pentru tupeul de care a dat dovada in primele sale minute la prima reprezentativa.

"Stanciu e intr-o forma foarte buna, un mijlocas ofensiv, are spirit ofensiv, are initiativa, tupeu, a facut o repriza foarte buna. E un jucator de viitor, dar grija mare la el, ca da il laudam foarte mult..."

"Sa vina mai multi, pentru ca avem nevoie de jucatori de calitate din urma. Nu il cunosc atat de bine, dar pe teren e dinamic, are executii, e putin egoist, ca asa trebuie. O sa vina si celelalte mai incolo."

"Mai egoist ca mine nu a existat. Eu la 20, 21 de ani am marcat cele mai multe goluri din cariera, dar eram egoist, apoi am devenit un pasator", a declarat Hagi in direct la Sport.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Gheorghiţă: Avem o tendinţă de creştere a numărului de cazuri de COVID. Sperăm să fie una lentă
BRAT
Modifică setările cookies