Torje e asteptat in Premier League: "L-a innebunit pe omul ala, l-a alergat rau!" Englezii anunta o echipa MAGICA a Romaniei la Mondial

Autor: Sport.ro
Sambata 17 Noiembrie 2012, 17:37

	Torje e asteptat in Premier League: "L-a innebunit pe omul ala, l-a alergat rau!" Englezii anunta o echipa MAGICA a Romaniei la Mondial

Piturca are ca obiectiv abia calificarea la Campionatul European din 2016, insa Romania e plasata excelent in cursa pentru playoff-ul CM 2014!

Englezii de la Guardian analizeaza progresul recent al 'tricolorilor' si anunta o noua generatie de metal pretios pentru fotbalul din Romania. Torje e vazut de jurnalistii britanici printre cele mai importante nume ale momentului in nationala lui Piturca. Revenirea Romaniei in randul echipelor de top ale Europei e unul dintre pariurile saptamanii pentru englezi.

"Europa e mai stralucitoare cand exista o echipa fantastica a Romaniei in zona. Pentru moment, nu avem una, lucru dovedit de infrangerea cu 4-1 in fata Olandei, dar sunt semnale ca taramul lui Hagi produce din nou jucatori decenti. Daca nu credeti asta, intrebati-l pe Jan Vertonghen, fundasul lui Tottenham, care a fost alergat de mijlocasul dreapta Gabriel Torje.

Torje, care a avut o crestere instanta la Granada dupa imprumutul de la Udinese, a fost principalul motiv pentru victoria Romaniei cu 2-1. Romaniei ii va fi foarte greu sa treaca de Olanda in lupta pentru primul loc in grupa de calificare la Campionatul Mondial, dar ar putea sa termine deasupra Ungariei si aTurciei si sa se dovedeasca adversari ciudati in playoff pentru o alta nationala calificata", scrie The Guardian.

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT