SuperDan a ramas IMPRESIONAT! "Nici la Steaua, nici la Dinamo nu am vazut asa ceva!" Pe cine a laudat:

Autor: Sport.ro
Miercuri 15 Ianuarie 2014, 20:01

	SuperDan a ramas IMPRESIONAT! "Nici la Steaua, nici la Dinamo nu am vazut asa ceva!" Pe cine a laudat:

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA :)

Dan Petrescu a fost incantat de transferurile facute de Petrolul, dar mai ales de spectacolul de pe stadionul Ilie Oana.

"Nu a fost niciodata in Romania asa ceva, sa fie primit un jucator cu asemenea caldura, nici la Steaua, nici la Dinamo. Poate nici la echipele mari din Europa nu s-a vazut o asemenea primire. Cei de acolo merita intr-adevar felicitari.

Sincer am ramas surprins in bine, din Romania nu prea am multe surprize in bine! Voi tine tot cu Steaua dar le urez bafta celor de la Petrolul!

Conducatorii au facut exact ce trebuia. Au construit o un stadion si au readus fanii acolo. Sunt echipe care nu au in 18 meciuri 10 mii de suporteri", a mai spus pentru Sport.ro.

Dan Petrescu este deranjat de atitudinea pe care o au ceilalti candidati la FRF fata de Giga Popescu. Antrenorul lui Dinamo Moscova spune ca nu a mai vazut in nicio tara un astfel de comportament fata de legende.

"Era timpul sa vina cineva nou la Federatie, cineva din Generatia de Aur. Vad atacuri murdare din partea unor oameni care nu au facut nimic in viata sau in fotbal la adresa lui Hagi sau a lui Popescu. Eu ma bucur ca ei nu raspund. Numai in Romania poti sa ai parte astfel de atacuri. Am fost in Italia, Anglia, Plonia, Rusia, dar nu am vazut nicaieri atacuri din astea. E absolut penibil. Uneori imi e rusine ca vin din tara asta." a spus Petrescu pentru Sport.ro.

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies