Romania Dumitru Dragomir Echipa Nationala Mirel Radoi Nations League Nationala

"Sunteti nebuni cu totii? Lasati-l sa-si termine treaba!" Dumitru Dragomir a sarit in apararea lui Radoi! Ce a spus despre implicarea lui Hagi

Mirel Radoi si-a gasit un sustinator in persoana lui Dumitru Dragomir. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Octombrie 2020, 11:52
Data actualizarii: Sambata 24 Octombrie 2020, 11:55

Fostul presedinte al LPF a declarat ca il sustine pe selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, contestandu-i pe cei care l-au criticat dupa infrangerile din octombrie. 

"Am spus ca va fi victima acestei necalificări. Joaca Radoi? Joaca Radoi si Stoichita? Unii l-au atacat. M-am intalnit cu Prunea. I-am spus 'bai, esti nebun, te-ai legat de Stoichita?' Daca nu era Stoichita, se alegea praful. S-a ocupat de loturile de copii si juniori.

Radoi a mai facut si greseli, dar lasa-l sa isi termine contractul. Dupa ce isi termina contractul, il criticati cat vreti!

Eu il sustin pe Radoi, sa nu-l dea afara. Poate sa ii dea si Hagi cate un sfat. Dan Petrescu nu este antrenor de 200.000 de dolari pe an. Sunteti nebuni cu totii? Dan Petrescu e om de trei milioane pe an", a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Digi Sport. 

Romania a fost invinsa in octombrie de Norvegia si Austria, pierzand si duelul cu Islanda, care a insemnat ratarea calificarii la Euro 2020. 

Pentru "tricolori" urmeaza, pe 15 si 18 noiembrie, doua partide cu Norvegia si Irlanda de Nord, care vor fi transmise in direct pe PRO TV si WWW.SPORT.RO. 

Modifică setările cookies