SUEDIA - ROMANIA, PROTV | Contra a explicat de ce a lasat in afara lotului cel mai bine cotat jucator roman: motivul pentru care Radu a ramas la tineret

Incep preliminariile EURO 2020 pentru Romania: Suedia - Romania e sambata, ora 19:00, in direct la PROTV si pe www.sport.ro, pe facebook.com/www.sport.ro si in aplicatia sport.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Martie 2019, 09:33
Data actualizarii: Sambata 23 Martie 2019, 10:06

Cosmin Contra a avut probleme serioase de lot inaintea startului preliminariilor EURO 2020. Din pricina accidentatilor, Contra i-a chemat de la nationala de tineret pe Dennis Man si Andrei Ivan, insa i l-a lasat lui Radoi pe Andrei Ionut Radu.

Radu, capitanul nationalei de tineret si cel mai bine cotat jucator roman al momentului (12 milioane de euro), nu a intrat in vederile lui Contra pentru dubla cu Suedia si Insulele Feroe. Cosmin Contra a explicat si de ce nu l-a luat pe Radu la lotul mare.

"Eu sunt foarte multumit de cei trei portari din lot. La acest capitol stam cel mai bine. Radu e si el o varianta, ca si Silviu Lung Jr, care face meciuri mari in Turcia. Pe Radu am decis sa il las la tineret pentru a juca", a declarat Cosmin Contra la conferinta de presa dinaintea meciului cu Suedia.

Noul numar 10 al nationalei

Nicolae Stanciu va fi noul decar al nationalei in preliminariile EURO 2020. Mijlocasul a preluat numarul 10 ca urmare a neconvocarii lui Alexandru Maxim, cel care a purtat "cel mai greu numar" al nationalei in ultima vreme.

SUEDIA - ROMANIA, LIVE PE PROTV, ORA 19:00

Stanciu a debutat la nationala cu numarul 10, dar a ales sa evolueze apoi cu numarul 23, despre care spunea ca ii poarta noroc. 23 este numarul cu care Stanciu a evoluat si la echipele de club. Mai mult, din superstitie pentru ca a debutat pe 23 martie la natioala, a ales acest numar.

Nationala, sustinuta de 3.000 de romani la Stockholm

3.000 de suporteri romani vor fi in tribune maine seara. cele 2.300 de bilete vandute de FRF au fost epuziate. Potrivit informatiilor www.sport.ro, alti circa 700 de romani si-au achizitionat bilete pe cont propriu, in Suedia.

Romania va juca in rosu la Stockholm, pentru ca gazdele evolueaza in galben pe teren propriu.

Modifică setările cookies