SUEDIA - ROMANIA, PROTV | Razvan Marin: "Nu stiu daca au o echipa mai buna decat a noastra!" Singurul capitol la care nordicii sunt mai buni

Incep preliminariile EURO 2020 pentru Romania: Suedia - Romania e sambata, ora 19:00, in direct la PROTV si pe www.sport.ro, pe facebook.com/www.sport.ro si in aplicatia sport.ro!

Razvan Marin este increzator inaintea debutului preliminariilor pentru EURO 2020. Marin considera ca Spania este favorita grupei, iar nationala noastra se lupta cu Norvegia si Suedia pentru locul secund.

Razvan Marin considera ca singurul capitol la care suedezii ne sunt superiori este cel fizic.

"Sunt bine, m-am antrenat normal cu echipa. Va fi un meci greu, un meci de bataie. Suedia e o echipa buna, puternica. Nu stiu daca Suedia are o echipa mai buna decat a noastra, sunt sigur ca si noi avem jucatori mai buni individual. Spania pleaca cu prima sansa si apoi suntem noi cu Suedia si Norvegia. Important e sa incepem cu un rezultat pozitiv. E normal sa fii motivat atat timp cat reprezinti echipa nationala a tarii tale.

Cred ca asta e unul dintre punctele lor forte, au jucatori foarte inalti. Noi trebuie sa ne vedem de jocul nostru si sa jucam inteligent. Am muncit si muncesc in continuare pentru a deveni unul dintre liderii nationalei. Cel putin 4 puncte vrem din aceasta dubla. Normal ca imi doresc victorii in ambele meciuri", a declarat Razvan la conferinta de presa.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Cine va sta în carantină la intrarea în România
BRAT

Modifică setările cookies