Singura conditie in care Stanciu si Sanmartean pot juca impreuna cu Albania. Ce spune Galca despre problemele lui Iordanescu

Singura conditie in care Stanciu si Sanmartean pot juca impreuna cu Albania. Ce spune Galca despre problemele lui Iordanescu

ROMANIA - ALBANIA e duminica la ProTV, ora 22:00

Costel Galca e convins ca Stanciu si Sanmartean pot juca impreuna cu Albania, desi Iordanescu a evitat sa-i foloseasca pe cei doi pana acum in aceeasi echipa de start:

"Cu Albania trebuie sa riscam mai mult in atac. Daca le vom pune probleme, daca va exista un echilibru intre aparare si atac, putem castiga."

"Trebuie sa avem incredere in jucatori, au demonstrat cu Franta, cand au jucat foarte bine, dar ocaziile pe care le-am avut nu le-am concretizat si aici se face diferenta intre noi si alte echipe"

"Depinde foarte mult de ce sistem de joc alegi. Daca vrei sa joci foarte, foarte ofensiv, atunci, da, pot juca impreuna Sanmartean si Stanciu.

"Important este sa gasim spatiile necesare spre poarta in meciul cu Albania si sa concretizam ocaziile, pentru ca si in meciul cu Franta am avut sanse si astfel am ratat victoria", a spus Galca la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu: Fără mască pe plajă, de la 1 iunie. A doua etapă de relaxare de la 1 august
BRAT
Modifică setările cookies