Sfatul INCREDIBIL pentru Piti: "Cheama-l din nou la nationala, merita!" Cel mai detestat jucator din ultimii ani poate fi SURPRIZA pentru baraj:

Autor: Sport.ro
Vineri 18 Octombrie 2013, 17:44

	Sfatul INCREDIBIL pentru Piti: "Cheama-l din nou la nationala, merita!" Cel mai detestat jucator din ultimii ani poate fi SURPRIZA pentru baraj:

► HIGH la derby in OLANDA! Twente – Ajax, sambata 21:45 IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

Romania nu isi stie inca adversara de la baraj. Sortii ne vor scoate in fata una dintre echipele: Portugalia, Grecia, Croatia, Ucraina.

Pana luni, la ora 15.00, cand tragerea la sorti va fi LIVE pe Sport.ro, Piturca a primit un sfat incredibil, cel putin la prima vedere.

Fost jucator de nationala, Ioan Ovidiu Sabau, a spus ca Florescu merita sa fie chemat din nou la lot, chiar si la acest baraj.

"Ar trebui convocat, am informatii bune despre el", a spus Sabau, citat de Gazeta.

Florescu joaca in prezent la Dinamo Moscova, insa Dan Petrescu il foloseste extrem de rar in meciurile din campionat. Mijlocasul era unul dintre preferatii lui Razvan Lucescu, in vremea in care acesta era selectioner, insa era unul dintre oamenii cei mai contestati.

Evolutiile sale nu au convins, iar de cele mai multe ori fanii huiduiau atunci cand el intra pe teren. Florescu are 29 de ani si a jucat timp de doi ani la nationala (2010-2012), timp in care a strans 11 partide sub tricolor, marcand o singura data.

De ce merg atât de încet trenurile la noi. Şeful Ford România: "Le pot întrece cu bicicleta, asta e o problemă"
BRAT
Modifică setările cookies