Lupescu: "Cel mai potrivit adversar e Croatia" Mutu isi poate lua gandul de la nationala! Sfat pentru Piturca: "Nu ai de ce sa-l chemi"

Autor: Sport.ro
Vineri 18 Octombrie 2013, 15:48
Lupescu: "Cel mai potrivit adversar e Croatia" Mutu isi poate lua gandul de la nationala! Sfat pentru Piturca: "Nu ai de ce sa-l chemi"

► HIGH la derby in OLANDA! Twente – Ajax, sambata 21:45 IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

Toata Romania asteapta cu sufletul la gura sa afle adversara din barajul pentru Mondiale. Putem juca cu Croatia, Ucraina, Portugalia sau Grecia. Ionut Lupescu, seful Comisiei Tehnice a UEFA a vorbit despre sansele pe care le avem in meciurile din baraj.

"Dintre toate cele patru posibile adversare, consider ca cea mai potrivita pentru noi ar fi Croatia. Cunosc foarte bine situatia de acolo, au probleme in interior, au schimbat si antrenorul, au adus altul care are vreo trei meciuri la nationala de tineret. Dar, pe noi trebuie sa ne preocupe mai mult ce facem noi, nu ce e pe la altii“, a spus Lupescu pentru Digi Sport.

Lupescu crede ca Victor Piturca nu are de ce sa-l cheme pe Adi Mutu la nationala, decat pentru a forta calificarea in meciurile pentru baraj.
“In momentul in care iti propui o echipa pentru Euro 2016, nu mai ai de ce sa-l chemi la nationala pe Mutu si nici pe alti jucatori si sa le dai o sansa celor tineri. A, daca vrei doar ceva pe termen scurt, sa fortezi calificarea la turneul final de la anul, atunci il poti chema pe Adi. Experienta lui ne poate ajuta.“, a spus Ionut Lupescu.

Acuzații de trădare între liberali. Orban, comparat cu Liviu Dragnea și Nicolae Ceaușescu. ”Coaliția mimează reforme”
BRAT
Modifică setările cookies