Sergiu Radu, amenintare pentru Mutu: "Vreau la Nationala Romaniei la Euro 2008"

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Decembrie 2007, 16:58
Data actualizarii: Sambata 22 Decembrie 2007, 16:58
VFB PROPUNE CUPLU DE ATACANTI LA NATIONALA: SERGIU RADU - MARICA

Mediafax / Atacul distrugator al Romaniei la Euro vine din Germania, unde VfB Stuttgart propune un cuplu inedit: Marica - Sergiu Radu. Adus sub forma de imprumut la Stuttgart, Sergiu Radu spune ca mai are o singura tinta in acest moment, sa fie titlular si in echipa lui Piturca. Pentru asta, va trebuie sa traga tare, pentru ca pe postul lui mai joaca Mutu.

"Pentru 2008 mi-as dori foarte mult sa prind lotul echipei nationale la Campionatul European din Austria si Elvetia. Cine nu si-ar dori? Asta va depinde numai de mine. Conteaza foarte mult cum voi juca la Stuttgart, daca voi reusi sa ma integrez si sa marchez cat mai multe goluri. Sunt mai multi factori care conteaza"

"Pentru mine, 2007 a fost poate cel mai bun an din cariera. Am reusit sa raman cu Energie Cottbus in prima liga germana, am inscris 14 goluri pentru ei iar mai apoi am prins si echipa nationala pentru prima data in cariera, cu Belarus. Mai tarziu, am trecut printr-o perioada nu tocmai buna pentru ca nu am fost introdus in echipa, la Wolfsburg, atat cat mi-as fi dorit eu. Mi-am revenit insa acum, la finalul anului, cand am reusit acest imprumut pe 6 luni, cu optiune de cumparare in vara. Este un plus pentru mine pentru ca am ocazia sa joc la campioana Germaniei, chiar daca acum echipa nu trece printr-o perioada tocmai fericita. Stuttgart ramane o echipa de top in Germania, cu jucatori foarte buni"
 
"Acum suntem in vacanta pana pe 3 ianurie cand este programata reunirea lotului. Pe perioada vacantei voi ramane la Wolfsburg pentru ca in jurul datei de 14 ianuarie sotia mea va naste un baietel, Albert Nicolas. Eu de mic am facut fotbal, asta mi-a placut cel mai mult, iar daca si el va fi atras de acest sport, normal ca asta va face. Nu il voi opri, ba din contra, il voi sprijini cu tot ce pot eu", a mai spus Radu pentru Mediafax.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!