VIDEO EXCLUSIV Se reabilitează sau nu-i mai spală nicio apă? Cum a răspuns Dorinel Munteanu când a fost întrebat despre meciul cu Bosnia 

Dorinel Munteanu Bosnia - Romania Dorinel Munteanu - echipa nationala Echipa Nationala Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Iunie 2022, 17:37
Data actualizarii: Luni 06 Iunie 2022, 17:55

România a rămas cu o imagine mototolită după evoluția din partida cu Muntenegru, scor 0-2, în primul meci din Liga a doua a Nations League. 

Dorinel Munteanu lasă de înțeles că naționala României nu dispune de un nucleu de jucători care să-i confere personalitate. Lipsa de încredere s-a văzut și în partida de la Podgorica, scor 0-2 cu Muntenegru, în prima etapă a Ligii B din Nations League. 

Dorinel și silenzio stampa. De la Generația de Aur, la tricolorii de azi

Prinși mai mereu pe picior greșit de muntenegreni, elevii lui Edi Iordănescu și-au arătat limitele într-o partidă care va trebui cât mai repede uitată. Până la meciul de marți cu Bosnia, 21:45, programat la Zenica, LIVE TEXT pe www.sport.ro, selecționerul trebuie să imprime și o altă atitudine, dar să se și bazeze pe jucători care nu au evoluat în primul meci. 

Munteanu îl critică pe selecționer și pentru abordarea avută în relația cu presa. "Nu este posibil să nu vorbești cu presa. E cea mai mare greșeală! Și generația noastră a fost în silenzio stampa și după ne-am dat seama că am greșit. Să nu discuți cu presa, să nu le spui oamenilor de ce s-a jucat așa, e ce mai mare greșeală. Asta pleacă din interior. Un antrenor cu personalitate trebuie să le impună jucătorilor să vorbească cu presa", a spus Dorinel Munteanu, la Ora Exactă în Sport de la Pro Arena. 

Ar schimba jucătorii Dorinel pentru meciul cu Bosnia? Cum a răspuns

Liderul selecțiilor all-time la națională (134), Dorinel Munteanu și-a continuat tirada la adresa lui Edi Iordănescu, instalat pe banca primei reprezentative pe 26 ianuarie. 

"Nu știu ce e în capul lui. Noi suntem obișnuiți cu foarte multe schimbări. Nu numai Edi, ci și ceilalți de dinainte. N-ai cum să creezi un grup dacă schimbi 6-7 jucători. Eu n-aș schimba foarte mulți jucători, le-aș da posibilitatea să se reabiliteze și să joace mai bine", a mai spus Dorinel Munteanu, în emisiunea moderată de Ioana Cosma. 

Meciurile din iunie ale României în Liga Națiunilor

  • Sâmbătă, 4 iunie: Muntenegru – ROMÂNIA 2-0, Finlanda - Bosnia 1-1
  • Marți, 7 iunie, ora 21:45, stadion Bilino polje (Zenica): Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
  • Sâmbătă, 11 iunie, ora 21:45, stadion Giulești (București): ROMÂNIA – Finlanda
  • Marți, 14 iunie, ora 21:45, stadion Giulești (București): ROMÂNIA – Muntenegru
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!