demonstrativ Ghencea Romania Steaua Fotbal intern

VIDEO Steaua 75 de ani | Steaua - România 2-2, în meciul de gală în care Adi Ilie și Rotariu au impresionat 

7.000 de spectatori au fost prezenți pe Ghencea, marți, 7 iunie, în ziua în care clubul militar a sărbătorit 75 de ani de la înființare.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Iunie 2022, 21:39
Data actualizarii: Marti 07 Iunie 2022, 22:56

În cadrul evenimentului la care au fost prezente multe personalități ale sportului românesc, a avut loc și main-eventul, meciul dintre Steaua și România, încheiat la egalitate, 2-2.

Pentru gruparea din Ghencea au înscris Cristi Ciocoiu și Iosif Rotariu, în timp ce pentru tricolori Andrei Cristea a reușit o dublă. 

În confruntarea arbitrată de Istvan Kovacs, au impresionat Adi Ilie, prin pasele senzaționale, dar și Iosif Rotariu, care a egalat pentru Steaua printr-o "scăriță" de la 20 de metri. 

Steaua - România 2-2 

La Steaua au evoluat foştii jucători Zoltan Ritli, Dumitru Stângaciu - George Ogăraru, Adrian Bumbescu, Dorin Goian, Iulian Miu, Valeriu Răchită, Iosif Rotariu, Gabriel Boştină, Mirel Rădoi, Costel Gâlcă, Mihail Majearu, Daniel Opriţa și Cristian Ciocoiu.

Pentru echipa legendelor echipei naţionale a României au jucat Florin Prunea - Cristian Dulca, Adrian Iencsi, Emil Săndoi, Ioan Ovidiu Sabău, Florentin Petre, Nicolae Dică, Ionel Dănciulescu, Viorel Moldovan, Cătălin Munteanu, Gabi Popescu, Andrei Cristea, Daniel Pancu, Florin Cernat și Ciprian Marica.

În timpul partidei, galeria echipei Steaua a afişat un banner în memoria regretaţilor foşti fotbalişti Daniel Prodan şi Martin Tudor.

VIDEO cu tot ce s-a întâmplat pe stadionul Ghencea

 

Meciul demonstrativ se va disputa între Steaua și naționala României, în componența celor două echipe urmând să se afle jucători emblematici, retrași din activitate. Partida este programată marți, de la ora 20:00, pe Stadionul Steaua.

Demonstrativ de cinci stele în Ghencea, Steaua - România

Partida legendelor va avea pe bancă și doi antrenori pe măsură: Anghel Iordănescu pentru Steaua și Mircea Lucescu pentru naționala României. De asemenea, meciul va fi arbitrat de Istvan Kovacs, cel mai bine cotat central al României, delegat și la CM 2022, anunță AS47.

Din echipa Stelei vor face parte jucători emblematici precum Adrian Bumbescu, Mirel Rădoi, Marius Lăcătuș, Costel Gâlcă, Tudorel Stoica, Adrian Ilie, Victor Pițurcă sau Ilie Dumitrescu, în timp ce pentru selecționata României vor evolua nume uriașe ca Florin Prunea, Cosmin Contra, Ioan Ovidiu Sabău, Ionel Dănciulescu, Daniel Pancu sau Viorel Moldovan.

 • Prețul unui bilet la meciul demonstrativ este de 15 lei.
 • Se vor disputa două reprize de câte 30 de minute.

Lotul Stelei pentru meciul demonstrativ

 • Portari: Zoltan Ritli, Daniel Gherasim
 • Fundași: George Ogăraru, Adrian Bumbescu, Iulian Miu, Mirel Rădoi, Valeriu Răchită, Marius Baciu
 • Mijlocași: Denis Șerban, Marius Lăcătuș, Costel Gâlcă, Tudorel Stoica, Gabriel Boștină, Ilie Stan
 • Atacanți: Daniel Oprița, Cristian Ciocoiu, Jean Vlădoiu, Adrian Ilie, Sabin Ilie, Victor Pițurcă, Ilie Dumitrescu
 • Antrenor: Anghel Iordănescu

Lotul României pentru meciul demonstrativ

 • Portari: Florin Prunea, Dumitru Stângaciu
 • Fundași: Cosmin Contra, Adrian Iencsi, Gheorghe Mihali, Liviu Ciobotariu, Emil Săndoi, Sorin Ghionea, Dorin Goian, Răzvan Raț, Tibor Selymeș
 • Mijlocași: Florentin Petre, Ioan Ovidiu Sabău, Gabriel Popescu, Costin Lazăr, Cătălin Munteanu, Florin Cernat
 • Atacanți: Ionel Dănciulescu, Daniel Pancu, Andrei Cristea, Nicolae Dică, Viorel Moldovan
 • Antrenor: Mircea Lucescu
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!