Se răzgândește Rădoi? Cum poate rămâne la națională: ”Lucrurile se vor întoarce”

Florin Bratu Mirel Radoi Romania Nationala Mirel Radoi
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Noiembrie 2021, 17:25
Data actualizarii: Joi 04 Noiembrie 2021, 17:29

Mirel Rădoi a anunțat că va pleca de la echipa națională a României după meciurile din luna noiembrie, cu Islanda (acasă) și Liechtenstein (deplasare).

Contractul său va expira și, din câte a lăsat de înțeles, nu este dispus să rămână și pentru un eventual baraj. Florin Bratu, selecționerul reprezentativei U21, crede că Rădoi s-ar putea răzgândi cu două rezultate pozitive în următoarele două partide.

Florin Bratu știe cum se poate răzgândi Rădoi

”Sunt lucruri pe care le spui la nervi, la frustrare. Și Mirel (n.r. Rădoi) este om. Are trăirile lui. Din punct de vedere emoțional, a fost destul de implicat. E normal să se mai gândească. Cred că dacă vom obține două rezultate pozitive, lucrurile se vor întoarce și Mirel va rămâne la echipa națională.

Este un antrenor apreciat, pregătit, cu metode noi, foarte îndrăgit de jucători. Și FRF își dorește continuitate. Am văzut că și președintele Burleanu a spus acest lucru. Asta îmi doresc și eu”, a spus Florin Bratu, pentru Digi Sport.

Rădoi: „Nu voi continua la echipa națională!”

„E momentul ca acest ciclu să se termine, să vină altcineva să preia acesastă echipă. Trebuie să treacă la alt nivel. Sunt tânăr, mă frământă că nu pot antrena zilnic. 

Sper ca la finalul acestor meciuri, să fie cu două victorii, și să ne despărțim frumos. Nu știu cât va dura pauza. După o săptămână, dacă mă va suna cineva, e posibil să accept o ofertă. Deja știu că nu voi continua la echipa națională!”, a spus Mirel Rădoi.

Programul naționalei României în luna noiembrie:

România - Islanda (11 noiembrie, 21:45, PRO TV)

Liechtenstein - România (14 noiembrie, 19:00, PRO TV)

Clasamentul Grupei J:

1. Germania 21p

2. România 13p

3. Macedonia de Nord 12p

4. Armenia 12p

5. Islanda 8p

6. Liechtenstein 1p

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!