Se intoarce Ionut Lupescu in fotbalul romanesc? Ce spune un apropiat al sau, care l-a sustinut la alegerile de la FRF

Ionut Lupescu a pariat cu fuctia de la UEFA pe alegerile de la FRF si a pierdut.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Iunie 2018, 13:32
Data actualizarii: Vineri 29 Iunie 2018, 13:48

"Avem o datorie morala fata de fotbal, am primit prea multe de la acest sport incat sa nu incercam sa construim o baza sanatoasa pentru viitor", spune Cristi Balaj, un om important din echipa care l-a sustinut pe Ionut Lupescu la alegeri.

Balaj e convins ca in scurt timp toti cei din staff-ul lui Lupescu se vor reapropia de fotbalul romanesc, in ciuda dezamagirii traite in urma cu doua luni.

"Ar fi pacat ca Lupescu sa nu sprijine fotbalul romanesc. Cei din Generatia de Aur sunt oameni cu o mentalitate frumoasa, am stat foarte mult cu ei in ultima perioada."

"Sunt oameni de cuvant, de tinuta, care nu mint. Pentru mine asta spune totul."

"Am invatat sa pierdem, pentru ca sportul nu te invata doar sa castigi. Te educa sa accepti si infrangerile."

"Aceste alegeri pierdute nu sunt decat o etapa a vietii noastre, a fotbalului romanesc, iar responsabilitatea sa stiti ca nu este la noi acum, ci la cei care conduc fotbalul romanesc. Lor le este mult mai greu, pentru ca au castigat, decat ne este noua, ca am fost invinsi.", a spus Balaj la Ora exacta in sport.

"Avem nevoie de tehnologia VAR in Liga I"

Fostul arbitru international spune ca fotbalul romanesc are nevoie de implementarea tehnologiei video.

"Sunt si imperfectiuni legate de aceasta tehnologie, dar cred ca ar ajuta si in Liga I, pentru ca la noi in campionat sunt acceptate foarte greu greselile."

"Nu ar elimina total suspiciunile, pentru ca pana la urma centralul este cel care ia decizia finala", a mai spus Balaj la PRO X.

Modifică setările cookies