Becali anunta o ERA NOUA la Steaua: "Nu are ROST!" Anunt de ULTIMA ORA despre plecarea lui Gnohere si venirile lui Rusescu, Omrani si Nemec

Atacul FCSB-ului se schimba in aceasta vara.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Iunie 2018, 12:15
Data actualizarii: Vineri 29 Iunie 2018, 12:27

Gigi Becali a vorbit la Ora Exacta in Sport despre strategia de transferuri a FCSB din aceasta vara. El a dezvaluit ca vrea sa-l vanda pe golgheterul Gnohere, insa varianta Al Wahda, acolo unde se afla Laurentiu Reghecampf, nu este posibila pentru Gnohere.

- despre plecarile lui Budescu si Gnohere, transferurile lui Rusescu si Nemec: "Eu in viata mea cand fac ceva, fac fara regret. Niciodata nu imi pare rau de ce fac. Cine stie cum va fi mai bine pe viitor, cu Budescu sau fara Budescu? Am facut afacere, l-am luat cu 750.000 de euro si l-am dat cu 2.5 milioane.

Marfa trebuie sa o vinzi cand are pret. Acum putem sa luam bani pe Gnohere. Vreau altceva pentru Steaua, un alt joc. Vreau atacanti mobili, care sa demarce. Gen Rusescu. E posibil sa vina, inca nu ne-am inteles cu el (Rusescu). Nemec parerea mea este ca daca nu isi gaseste alta echipa, vine la noi.

- despre Omrani si Alibec: "La Omrani trebuie sa se dea decizia. Daca va ramane liber, Steaua vrea sa-l ia. Sumudica insista pentru Alibec doar ca oamenii au informatii, stiu despre el. Ce este cert e ca el nu se va mai intoarce in lotul FCSB.

- despre transferuri: "Laurentiu Reghecampf a zis ca are jucatori, am incercat si cu el sa fac ceva. El are atacanti foarte buni, asa mi-a zis.

Achizitiile vor veni, dar am schimbat mentalitatea. Nu mai vreau cantitate, vreau calitate. Cu jucatori care nu fac fata, nu are rost. Nu vor mai veni decat jucatori care pot lua oricand locul celor care sunt" a spus Gigi Becali la Pro X.

Modifică setările cookies