Scandal in Peluza Nord de pe National Arena! Oamenii de ordine au intervenit in forta in 500 de suporteri! 3 fani au fost retinuti! De la ce a plecat totul:

Autor: Sport.ro
Miercuri 14 Noiembrie 2012, 22:40

	Scandal in Peluza Nord de pe National Arena! Oamenii de ordine au intervenit in forta in 500 de suporteri! 3 fani au fost retinuti! De la ce a plecat totul:

Agitatie mare in Peluza din spatele portii lui Tatarusanu, in minutul 19 al partidei de pe National Arena.

Stewarzii de la Peluza Nord au dispersat un grup de aproximativ 500 de fani in minutul 19 al partidei de pe national arena,dupa ce acestia au desfasurat un banner si au aprins o torta.

In minutul 18, fanii din spatele portii aparate de Tatarusanu in prima repriza au desfasurat un banner pe care scria "Pe toti nasii i-ati legat, doar pe unul l-ati uitat", au inceput sa scandeze "DNA, DNA" si au aprins o torta. Stewarzii din zona au incercat sa-i disperseze pe fani, reusind sa faca acest lucru in huiduielile spectatorilor prezenti in arena.

Stewarzii au eliberat sectorul, dupa care l-au imprejmuit. Cand spectatorii au inceput sa arunce in ei cu betele de la steaguri, stewarzii au retinut cel putin trei suporteri, pe unul dintre acestia lovindu-l de mai multe ori cu picioarele in zona superioara a corpului.

De asemenea, cei aproximativ 7.000 de spectatori care asista la meci l-au injurat pe presedintele LPF, Dumitru Dragomir, si au scandat "Mitica la puscarie".

Sursa foto: Mediafax

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies