"Sa ne impacam cu nasul, ii punem 3 jucatori, sa spuna ca ia pe Tanase 86 de milioane!" Atac furibund la adresa lui Radoi

"Sa ne impacam cu nasul, ii punem 3 jucatori, sa spuna ca ia pe Tanase 86 de milioane!" Atac furibund la adresa lui Radoi

Romania a pierdut amicalul cu Georgia, 1-2.

O noua infrangere a nationalei Romaniei a adus critici aspre pentru selectionerul Mirel Radoi, Cornel Dinu vorbind despre lipsa de impartialitate a acestuia. Dinamovistul are si un nume pe care il propune, Cosmin Olaroiu, prezent si el la partida cu Georgia in calitate de specatator.

"Radoi nu are experienta, e un chilipir, un breloc pe care si l-a pus acolo Stoichita, ca sa compenseze si el spre final de cariera, sa spuna ca ia decizii bune pentru fotbalul romanesc. Stoichita a fost antrenor si el prin Panama, a antrenat la inceput pe o parte a canalului, apoi pe cealalta...Acum e directorul tehnic si alege antrenori, dupa nenorocirea aia cu Daum.

Cum noi il putem pe Daum si georgienii il pun pe Sagnol? Ei au o demnitate. Ce sa mai spunem? Nu poti sa il pui pe Radoi, care nu a antrenat pe nimeni. Nu a avut minima calificare de ore. Olaroiu e in tribuna, un om citit, care ar putea sa ridice valoarea, iar pe banca sunt puse niste marionete. Domnule, aici e vorba nasul cu finul.

Finul Radoi trebuie sa il mai arunce in joc si pe Olaru, si pe Tanase, care nu e de acest nivel. Asta e sa ne impacam cu nasul, ii punem 3 jucatori, sa zica a doua zi ca pe Tanase ia 86 de milioane de euro, cam cat pe Combinatul de la Galati. Practici romanesti de realizare a dezastrului", a spus Cornel Dinu pentru Telekomsport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Escrocherie cu deșeuri de 3,5 milioane de euro. Firme-fantomă au încasat bani pentru reciclări inexistente
BRAT
Modifică setările cookies