anamaria prodan Echipa Nationala edi iordanescu Romania Nationala

"Să facă un pas în fotbalul mare". Anamaria Prodan îl sfătuiește pe Edi Iordănescu să plece de la națională

România a câștigat cu 2-1 meciul cu Israel, din Ungaria, și s-a calificat la EURO 2024 cu o etapă înainte de finalul preliminariilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Noiembrie 2023, 20:58
Data actualizarii: Luni 20 Noiembrie 2023, 21:02

Grație succesului din Ungaria, România a obținut calificarea la turneul final înainte de meciul cu Elveția de pe Arena Națională.

Dacă România va reuși să obțină un rezultat pozitiv cu cea mai bine cotată echipă din grupă, atunci "tricolorii" își vor asigura prezența în urna a doua valorică la tragerea la sorți pentru turneul final, ceea ce înseamnă că selecționata lui Iordănescu ar putea întâlni adversari mai accesibili.

Ce sfat i-a oferit Anamaria Prodan lui Edi Iordănescu

Contractul selecționerului României expiră după turneul final, iar oficialii FRF sunt dispuși să discute despre o prelungire a înțelegerii, însă Anamaria Prodan are o altă părere despre viitorul antrenorului.

"Edi Iordănescu ar trebui acum să se gândească și să-și facă viața și să ocupe de viitorul lui. A demonstrat ce a avut de demonstrat în România și cred că trebuie să facă un pas în fotbalul mare unde să crească și să câștige. El îmi este foarte drag și l-am apărat mereu și asta nu pentru a-l face pe Edi să semneze un contract cu mine, ci pentru că avem o relație extraordinară și ne respectăm foarte mult.

Îmi pare bine și sunt foarte fericită pentru Edi Iordănescu, un antrenor foarte bun care a reușit să le închidă gura celor care l-au criticat și nu au avut încredere îl el. Eu când am spus că Edi Iordănescu este unul dintre cei mai mari antrenori pe care îi are România mulți au zâmbit și își dădeau coate. Sunt sigură că Edi Iordănescu va ajunge foarte sus", a spus impresara, potrivit Playsport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!