S-a stabilit data disputării primului meci oficial de fotbal pe stadionul Arcul de Triumf. Cine joacă și când va avea loc 

Stadionul Arcul de Triumf Nationala feminina de fotbal a Romaniei Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Martie 2022, 18:46
Data actualizarii: Marti 08 Martie 2022, 18:53

Echipa naţională de fotbal feminin a României va juca împotriva Elveţiei pe Stadionul Arcul de Triumf, acesta fiind primul meci oficial al acestei reprezentative la Bucureşti, informează frf.ro.

"Ultima partidă pe teren propriu a 'tricolorelor' din această campanie de calificare se dispută pe Stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti. Acesta este primul meci oficial disputat de echipa naţională de fotbal feminin a României în Bucureşti. În trecut, 'tricolorele' au mai disputat partide amicale pe stadioanele 23 August şi Ghencea, însă niciunul oficial", se menţionează pe site-ul citat.

Selecţionata României întâlneşte selecţionata Elveţiei pe 7 aprilie, de la ora 18:45, pe Stadionul Arcul de Triumf, în calificările Cupei Mondiale din 2023.

După partida cu naţionala Elveţiei, "tricolorele" vor juca pe 12 aprilie, în deplasare, cu reprezentativa Croaţiei.

În clasamentul Grupei G a preliminariilor CM 2023, România se află pe locul 3, cu 9 puncte după 5 partide disputate. Primele poziţii sunt ocupate de Elveţia, cu 18 puncte, şi Italia, cu 15 puncte, ambele având câte un meci mai mult disputat.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!