Raul Rusescu Romania Ungaria Victor Piturca Nationala

Rusescu in locul lui Stancu? Gardos ii ia fata lui Goian? De ce a IGNORAT Piturca schimbarea ceruta de 20 de milioane de romani:

Piturca trebuie sa faca ceva pentru ca Romania sa aiba mai multe sanse la meciul cu Olanda.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Martie 2013, 10:33
Data actualizarii: Sambata 23 Martie 2013, 16:32

Romania a scos un egal in ultima clipa la Budapesta, dupa un meci slab in care mai multi jucatori au dezamagit. Bogdan Stancu si Dorin Goian au fost pusi la zid de fanii nationalei, dar selectionerul le ia apararea.

Stancu a fost eroul negativ al serii, cu ratarea din fata portii goale. Piturca nu l-a schimbat, spre surprinderea tuturor, care il asteptau pe Rusescu mai repde in teren.

"In prima instanta am vrut sa-l scot pe Bogdan Stancu insa in 10 minute Torje a pierdut toate mingile si m-am razgandit. In plus, stiam ca vom presa in final de meci", a declarat selectionerul.

Acesta a vorbit si despre meciul slab facut de Dorin Goian, care a pierdut majoritatea duelurilor cu atacantii adversi si a provocat penalty.

"Se mai intampla sa ai meciuri mai slabe, insa Goian mi-a spus dupa meci ca n-a fost penalty insa daca a dat arbitrul, nu mai conteaza", a declarat Pitrurca dupa meci.

Modifică setările cookies