Victor Piturca Romania Ungaria Nationala

Piturca a gasit marea problema: "Iar am patit asta!" Ratarile din prima repriza l-au scos din minti! Ce decizie a luat imediat dupa meci:

Ungaria 2-2 Romania / In ciuda unui rezultat nesatisfacator, doar egal cu cu o rivala din grupa, Victor Piturca este optimist in ceea ce priveste sansele la calificare.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Martie 2013, 00:04
Data actualizarii: Sambata 23 Martie 2013, 00:02

"Am avut sansa insa este ofsaidul. Tin minte la primul mandat cand am ratat foarte mult si am fost egalati. Nu sunt foarte multumit, ca sa fi fost ar fi trebuit sa castigam. Aceleasi probleme, am primit 2 goluri din faze fixe. Colac peste pupaza, am primit gol imediat dupa ce marcasem.

In prima repriza am avut niste ocazii bune si daca marcam poate ca am fi reusit sa castigam. Pana la urma sunt multumit si cu acest rezultat.

Echipa gazda s-a aparat foarte bine in a doua repriza. Si terenul a fost destul de greu. Am spus si inainte de joc ca va fi greu. Nici concentrarea nu a fost poate cum trebuia din cauza atmosferei pentru ca au fost jucatori care nu erau la fel de concentrati. Batalia se da la Amsterdam, trebuie sa luam cel putin un punct.

Turcia noi am invins-o insa e cert ca dupa acest egal a intrat in jocurile calificare. Au insa si eu meciuri foarte grele, ei trebuie sa castige tot. Daca ei castiga impotriva Ungariei si noi pierdem cu Olanda, se apropie. Probabil aceasta calificare se va juca pana in ultimele meciuri.

Jucatorii au avut alergare un sfert de ora acum vor avea recuperare timp de o ora. Incercam sa-i aducem la un nivel optim pentru a fi pregatiti pentru meciul cu Olanda. Noi mergem si acolo sa castigam, la fel cum am venit si aici sa castigam" a spus Victor Piturca imediat dupa meci la TVR.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!