ROMANIA U21 LA EURO 2019 | "Vor fi o generatie mai buna ca a noastra!" Gica Hagi, pregatit sa predea coroana de rege! "Ei ma obliga sa ies in strada!"
Marti 16 Octombrie 2018, 23:26

ROMANIA U21 LA EURO 2019 | "Vor fi o generatie mai buna ca a noastra!" Gica Hagi, pregatit sa predea coroana de rege! "Ei ma obliga sa ies in strada!"

Nationala U21 s-a calificat la EURO 2019. 

Pustii lui Mirel Radoi au reusit sa se califice la EURO 2019 si au invins Liechtenstein U21 cu 4-0 pe stadionul Ilie Oana, la Ploiesti. 

Dupa partida, Gheorghe Hagi a laudat nationala de tineret si le-a prezis viitorul lui Radu, Ianis si compania. 

"Obiectivul lor numarul 1 e sa creeze o echipa mai mare ca a noastra. Ei au ajuns la un turneu final cu echipe mai multe, cu o grupa grea, eu cred ca isi pot construi un viitor bun, o performanta mai mare ca a noastra. Sunt sigur! Am spus-o acum doi ani! Baietii astia vor fi o generatie mai buna ca a noastra! Vor ajunge la echipe mari pentru ca au capacitatea asta. E o generatie extraordinara", a declarat Gica Hagi dupa partida, la Telekom Sport. 

Regele a asistat la meciul de la Ploiesti. El a revenit in tribune la meciurile nationalei dupa o pauza de 4 ani si jumatate si spune ca tinerii il obliga sa o faca prin performantele lor. 

"4 ani si jumatate am stat departe pentru ca a fost momentul acela. Acum a venit momentul, copiii acestia au crescut si trebuia sa-mi vad si eu copiii. Copiii au crescut si m-au scos in strada. Ei ma obliga sa ma duc la meciuri de acum inainte", a declarat Giga Hagi. 

Hagi a vorbit si despre generatiile de tineri jucatori pe care i-a format la Academia sa dupa ce s-a retras din activitatea competitionala. 

"Sunt mandru! Am facut cel mai mare lucru cand m-am lasat de fotbal. Eu incerc sa ii sprijin pe acesti copii, sa ajunga mari. Toate riscurile mi le-am asumat acum 9 ani", a spus Hagi. VIDEO PROTVPLUS.RO

VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
LA MARUTA
Skivo, o zi în culisele vloggingului

06:20
California a devenit „iadul pe pământ”. Mărturia unui român mutat în SUA