Reghe il ataca din nou pe Daum: "Jocul nu mi-a placut, nu stiu ce s-a incercat" Pe cine propune ca selectioner

Reghe il ataca din nou pe Daum: "Jocul nu mi-a placut, nu stiu ce s-a incercat" Pe cine propune ca selectioner

Laurentiu Reghecampf spune ca Daum a esuat la debut, iar FRF a gresit cand l-a numit in functia de selectioner. 

Antrenorul Stelei e in razboi cu nationala, dar si cu oamenii lui Burleanu de la FRF. Antrenorul Stelei asteapta in continuare sa fie contactat pentru o discutie cu selectionerul, pe care il critica pentru egalul cu Muntenegru din preliminariile Cupei Mondiale din 2018.


"Nu vreau sa intru intr-o analiza, las «portavocea» (n.r. Andrei Vochin) FRF sa faca acest lucru. Astept si acum de la el un mesaj cu numarul de telefon al domnului Daum.

Sa fim seriosi, eu trebuie sa sun jurnalistii ca sa aflu numarul selectionerului? Asa vi se pare normal? Eu consider ca firesc era sa primesc telefonul de la un oficial al Federatiei", a spus Reghecampf la Digi.

Reghe critica numirea lui Daum, care a primit contract pe doi ani cu FRF. Antrenorul Stelei spune ca il dorea pe Hagi la nationala.

"Jocul nu mi-a placut, nu stiu ce s-a incercat. Era foarte important sa incepem aceasta campanie cu o victorie. Eu cred ca nationala are valoare si se poate califica. Daca tot se vrea schimbarea fetei nationalei, nu inteleg de ce nu l-au pus pe Hagi?

Nu se poate sa aduci un antrenor strain, sa ii dai contract pe doi ani, in conditiile in care el nu cunoaste fotbalul romanesc. El valoare ca antrenor are, nu asta contest. Dar nu e normal ce s-a facut. Daca tot voiau sa il ia pe Daum, trebuia sa ii dea contract pe patru ani, pentru a avea timp", a adaugat Reghecampf.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul britanic al Sănătăţii stârneşte furie îndemnând populaţia să nu se "ferească" de coronavirus
BRAT
Modifică setările cookies