Rege vs Reghe! Primii candidati pentru locul lui Piturca la nationala! Romania poate avea selectioner nou peste o luna!

Autor: Sport.ro
Vineri 13 Septembrie 2013, 10:38

	Rege vs Reghe! Primii candidati pentru locul lui Piturca la nationala! Romania poate avea selectioner nou peste o luna!

High, Olanda! Intra AICI si lasa-le mesaj olandezilor sa se auda pana in Amsterdam! Apari pe site si la TV!

Victor Piturca are sanse mici sa mai ramana la nationala dupa ultimele meciuri din preliminariile pentru Cupa Mondiala, cu Estonia si Andorra, din luna octombrie. Suporterii i-au cerut demisia dupa infrangerea cu Turcia, care a redus sansele nationale de a ajunge la baraj pana aproape de zero.

Ieri, Laurentiu Reghecampf a anuntat ca a vorbit deja cu Mircea Sandu si spune ca e gata sa conduca si Steaua si nationala. "Eu am discutat cu Mircea Sandu si sunt dispus la o colaborare cu  echipa nationala, dar discutiile privind inlocuirea actualului selectioner nu-si au rostul. Nu trebuie sa facem rau echipei nationale”, a spus Reghecampf, la Sport.ro.

Gazeta Sporturilor scrie insa ca Gica Hagi e batut palma deja cu Gica Popescu, iar daca acesta va iesi presedinte FRF in 2014 va veni pe banca nationalei. Hagi a mai fost aproape in 2011, cand a plecat Lucescu jr, insa s-a razgandit pentru ca nationala era in plina campanie de calificare la EURO.

Sursa citata scrie ca Regele stie deja cu ce echipa vrea sa lucreze la nationala, fosti colegi din Generatia de Aur si actuali colaboratori de la Academia sa. Regele ii vrea alaturi de el pe banca pe Gabi Balint si Viorel Moldovan, pe Dumitru Moraru pentru postul de antrenor cu portarii, pe Zoltan Iasko team-manager si Anghel Iordanescu pentru postul de director tehnic al tuturor loturilor.

Si Ladislau Boloni spune ca e dispus sa revina la nationala, insa doar daca va pleca Victor Piturca. "Nu cred ca la federatie s-a discutat despre schimbarea lui Piturca. Nu stiu de ce ne grabim asa. Se poate ca Piti sa aiba oferta din tarile arabe si sunt convins ca e greu sa faci fata oscilatiilor suporterilor. Poate ca este satul de mult timp, dar stiu ca e un om puternic. Daca ar pleca Piturca, as veni la nationala. Nu sunt un tehnician comod", a declarat Boloni la Sport.ro.
 

Cine salveaza nationala? (15297 voturi)
 
Gica Hagi
13.81%
2113 voturi
 
Reghecampf
42.59%
6515 voturi
 
Boloni
1126 voturi
 
Dan Petrescu
29.65%
4535 voturi
 
Altul
1008 voturi

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Legile adoptate de Parlamentul European care au schimbat definitiv viața cetățenilor UE
BRAT