AVERTISMENT pentru Steaua inainte de debutul in grupele Ligii: "Daca fac asta, nu au nicio sansa!" Reghe a vorbit despre venirea la nationala: "Mingea e in terenul lor!"

Autor: Sport.ro
Joi 12 Septembrie 2013, 21:45
AVERTISMENT pentru Steaua inainte de debutul in grupele Ligii: "Daca fac asta, nu au nicio sansa!" Reghe a vorbit despre venirea la nationala: "Mingea e in terenul lor!"

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Atacantul lui Ajaccio, Adrian Mutu, jucator care a evoluat in Champions League cu Chelsea sau Juventus, le-a transmis stelistilor cum ar trebui sa joace pentru a reusi o performanta istorica - accederea, in premiera pentru o echipa romaneasca, in primavara Ligii:

"E antrenorul momentului in Romania, dar nu stiu daca ar lasa Steaua pentru echipa nationala. Nu cred ca lasa Liga Campionilor, dar in acelasi timp sa antrenezi echipa nationala e maximum pentru un antrenor.

In Liga trebuie sa indrazneasca mai mult, sa joace mai mult, pentru ca Steaua are o echipa care joaca. Daca Steaua se apara cum a facut-o la Londra cu Chelsea, nu prea o sa aiba prea multe sanse in Liga. Ma refer mai mult la meciurile de afara decat cele de acasa" a declarat Adrian Mutu la Dolce sport.

Antrenorul Stelei a vorbit si el despre o eventuala venire pe banca nationalei: "Nu am discutat cu Mircea Sandu despre asa ceva, dar ajut cu mare placere nationala daca este nevoie si daca sunt intrebat. Mingea este in terenul lor. Piturca are nevoie ca toata lumea sa fie alaturi de el. Eu unul am incredere in el” a spus Reghecampf la Dolce Sport.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Legile adoptate de Parlamentul European care au schimbat definitiv viața cetățenilor UE
BRAT