VIDEO Reacția lui Dan Petrescu după ce România a retrogradat în Liga C

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a asistat la meciul amical România U21 - Olanda U21, scor 0-0, care s-a disputat pe Cluj Arena.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Septembrie 2022, 21:02
Data actualizarii: Marti 27 Septembrie 2022, 21:02

La finalul meciului, tehnicianul campioanei României s-a arătat mulțumit de prestația jucătorilor lui Emil Săndoi și a lăudat o schimbare făcută de selecționerul naționalei U21.

Dan Petrescu: "Sper să rămână Edi Iordănescu antrenor"

"Normal că avem viitor. Dacă dădea gol Markovic, băteam. Otto Hindrich a apărat excelent, nici n-a avut prea multe. Birligea a intrat bine la pauză, Petrila n-a intrat deloc, dar cred că toți au intrat bine.

Cred că a schimbat bine sistemul Emil Săndoi, în 5-4-1. A văzut că, dacă joacă deschis, cum a făcut cu Spania, e greu. Nici gazonul nu i-a ajutat. Adversarul a fost unul valoros și, până la urmă, un rezultat bun", a spus Dan Petrescu.

De asemenea, antrenorul lui CFR Cluj, a făcut un comentariu scurt și despre naționala României, care a învins aseară Bosnia (4-1), dar a retrogradat în Liga C din Nations League.

"Naționala mare a jucat foarte bine. Mă bucur că a câștigat și sper să rămână Edi antrenor", a mai spus Dan Petrescu.

Răzvan Burleanu: "Propunerea mea este de a continua cu Edi Iordănescu"

În ciuda clauzelor din contractul lui Edi Iordănescu, prin care înțelegera ar fi trebuit să ajungă automat la final în cazul în care România încheie pe ultimul loc în Nations League, FRF este hotărâtă să îi acorde în continuare credit. După directorul tehnic Mihai Stoichiță, și Răzvan Burleanu și-a manifestat susținerea pentru actualul selecționer.

Președintele FRF a anunțat că vor urma două ședințe, una a Comisiei Tehnice și alta a Comitetului Executiv, unde se va stabili viitorul lui Edi Iordănescu. Totuși, lucrurile par clare, având în vedere că șefii Federației și selecționerul își doresc același lucru - continuitatea.

"Urmează la finalul săptămânii, vineri, o ședință de Comisie Tehnică, după care raportul Comisiei Tehnice va fi validat de o ședință de Comitet Executiv, care va fi organizată la începutul săptămânii viitoare, astfel încât la  tragerea la sorți (n.r - pentru preliminariile EURO 2024) să știm ce antrenor va avea naționala României. Propunerea mea este de a continua cu Edi Iordănescu. 

Nu, în momentul de față avem o singură variantă (n.r - Edi Iordănescu). Nu știm ce se va întâmpla în Comisia Tehnică. Am fost întrebat care este propunerea pe care o voi susține", a spus Răzvan Burleanu.

Modifică setările cookies