Răzvan Burleanu pune presiune pe Edi Iordănescu: ”Până atunci vrem să știm dacă vom continua!”

Razvan Burleanu edi iordanescu EURO 2024 Romania Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Iunie 2024, 19:52
Data actualizarii: Marti 04 Iunie 2024, 19:52

România se pregătește intens pentru EURO 2024, competiție ce va putea fi urmărită în direct pe PRO TV, Pro Arena și VOYO, însă în privința viitorului lui Edi Iordănescu la echipa națională planează un semn de întrebare.

Răzvan Burleanu a susținut o conferință de presă în cursul zilei de luni, după Adunarea Generală a Federației Române de Fotbal. Președintele FRF a vorbit și despre situația contractuală a selecționerului Edi Iordănescu.

Răzvan Burleanu pune presiune pe Edi Iordănescu

Contractul antrenorului este scadent la finalul turneului final, iar oficialii Federației Române de Fotbal fac eforturi pentru a-l convinge pe Iordănescu Jr. să semneze o nouă înțelegere. Burleanu a dezvăluit că i-a propus selecționerului un nou contract valabil pentru următorii patru ani.

Deși spune că este aproape de un acord cu Edi Iordănescu, președintele Federației a subliniat că mai sunt anumite detalii de pus la punct.

În continuare suntem în acest obiectiv, să semnăm acest contract până la plecarea la EURO. Au fost mai multe discuţii la nivelul avocaţilor, sunt câteva clauze noi în momentul de faţă în contract, în ceea ce priveşte plata, dar şi alte beneficii.

El este un antrenor care a avut succes şi atunci perspectiva noastră, a Federaţiei Române de Fotbal, a fost în această direcţie. În momentul de faţă mingea este în terenul lui, aşteptăm răspunsul şi acordul lui. Sunt detalii de contract, aşa cum el nu vi le-a împărtăşit, nici eu nu vi le pot împărtăşi.

Pot să spun doar că e un contract diferit, pe o perioadă mai lungă de timp, de patru ani, care nu a fost pusă niciodată sub semnul întrebării de către Edi Iordănescu. Au fost alte subiecte care au avut nevoie de câteva zile. Sunt anumite subiecte sensibile, i-am explicat de ce este importantă pentru Federaţia Română de Fotbal stabilitatea la nivelul echipei naţionale.

În momentul de faţă nu avem un blocaj în privinţa condiţiilor financiare, pentru că a avut succes şi e normal să recompensezi acest lucru. E mai uşor să negociezi cu un antrenor atunci când vine la echipa naţională decât atunci când a avut succes”, a spus Răzvan Burleanu în cadrul unei conferințe de presă.

Răzvan Burleanu: ”Ne dorim să știm dacă vom continua!”

Totodată, Răzvan Burleanu i-a dat un ”ultimatum” lui Edi Iordănescu. Președintele FRF vrea ca selecționerul să se decidă în privința viitorului său până la plecarea în Germania.

Ne dorim ca până la plecarea în Germania să ştim dacă vom continua cu Iordănescu după EURO. În acelaşi timp, ca orice organizaţie, vom fi pregătiţi pentru orice scenariu. El are parte de aceeaşi susţinere din partea Federaţiei Române de Fotbal, de data aceasta pe o perioadă de patru ani. Pur şi simplu ne dorim să continuăm”, a mai spus Răzvan Burleanu.

Programul României în grupa E de la EURO 2024

  • 17 iunie, ora 16:00: România - Ucraina (Munchen)

  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia - România (Koln)

  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt)

Meciurile de la EURO 2024 vor fi transmise ÎN DIRECT de PRO TV, Pro Arena și VOYO.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!