Florin Lovin Echipa Nationala de Fotbal Razvan Burleanu Nationala

Răzvan Burleanu e atacat din toate părțile: "Are un talent oratoric, dar ne bate oricine vrea la fotbal"

Naţionala de fotbal a României s-a impus cu Bosnia, în ultimul meci din grupele Nations League, dar rezultatul nu a fost suficient pentru a se menține în liga secundă a competiției. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Septembrie 2022, 21:31
Data actualizarii: Marti 27 Septembrie 2022, 21:46

Naționala României a câștigat ultima partidă din Nations League, însă avea nevoie ca Finlanda să obțină maximum o remiză cu Muntenegru pentru a evita retrogradarea în Liga C. Finlandezii au câștigat, astfel că naționala lui Edward Iordănescu a retrogradat într-un eșalon inferior.

După ratarea obiectivului din Nations League, oficialii Federației Române de Fotbal își doresc ca Edi Iordănescu să continue pe banca tehnică a reprezentativei României. Următorul obiectiv este calificarea la Euro 2024. În preliminarii, România face parte din urna a treia valorică la tragerea la sorți de la începutul lunii octombrie, și ar putea avea o misiune dificilă.

După discursul lui Răzvan Burleanu despre situația actuală de la echipa națională, Florin Lovin consideră că președintele Federației Române de Fotbal nu realizează perioada critică prin care trece prima reprezentativă.

"Burleanu are un talent oratoric, de orice poţi să îl acuzi dar nu de asta. Dacă ai fost plecat afară 10 ani şi asculţi interviul ăsta crezi că suntem la alt nivel. Cum sa nu recunoşti că ai o problemă? Când primul lucru pe care trebuie sa îl faci este sa recunoşti.

Ne bate oricine vrea la fotbal. Când îl asculţi zici ca trăim intr-o ţară unde totul este bine. Jocul echipei naţionale a arătat foarte rău. Nu ai cum să zici că nu e aşa. Realitatea este ca ne scufundăm şi venim la tv să zicem că nu e aşa! Asta aşa e din punctul meu de vedere", a declarat Florin Lovin la Orange Sport. 

Declarațiile lui Răzvan Burleanu după retrogradarea României în Liga C

"Urmează la finalul săptămânii, vineri, o ședință de Comisie Tehnică, după care raportul Comisiei Tehnice va fi validat de o ședință de Comitet Executiv, care va fi organizată la începutul săptămânii viitoare, astfel încât la  tragerea la sorți (n.r - pentru preliminariile EURO 2024) să știm ce antrenor va avea naționala României. Propunerea mea este de a continua cu Edi Iordănescu. 

Nu, în momentul de față avem o singură variantă (n.r - Edi Iordănescu). Nu știm ce se va întâmpla în Comisia Tehnică. Am fost întrebat care este propunerea pe care o voi susține.

Dacă selecționerul n-ar fi crezut că poate să scoată maxim din acești jucători și să ducă naționala la următorul turneu final, cu siguranță n-ar fi fost o propunere cu care noi să mergem mai departe", a spus Răzvan Burleanu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies