Razvan, avertisment pentru Tanase: "Sper ca a fost doar o scapare!"

Autor: Sport.ro
Luni 14 Decembrie 2009, 18:21

Razvan Lucescu l-a avertizat pe Tanase sa aibe grija la viata extrasportiva daca vrea sa mai prinda nationala Romaniei.

"Tanase a fost criticat dur de cei de la Steaua si asta este foarte bine. S-ar putea sa fie o iesire in decor, s-ar putea sa-l socheze si sa-i fie de bun augur. Sper sa fie prima si ultima data cand se intampla asta."

"Sper ca acesta sa fie ultimul episod de acest gen pentru Tanase. Vreau sa cred ca a fost doar o scapare si ca el ramane acelasi baiat pe care l-am cunoscut la echipa nationala. Jucatorii trebuie sa inteleaga ca daca nu duc o viata responsabila extrasportiva, nu vor reusi" a declarat Razvan Lucescu la conferinta de presa de la Mogosoaia.

Lucescu a declarat ca actiunea cu jucatorii U23 poate da solutii pentru prima reprezentativa, insa nu crede ca acestea vor fi viabile pe termen scurt, ci mai degraba pentru viitor.

"Vrem sa formam un grup cu o anumita mentalitate, de aceea am facut aceasta actiune. Reconstructia nu este usoara si nu se face doar cu tineri, asta inseamna educatie, reguli impuse, dar si intelegerea lor. Sunt jucatori care in viitor pot ajunge la nationala si e bine pentru ei ca se pot obisnui cu o anumita organizare si cu un anumit mod de lucru.

Faptul ca sunt aici reprezinta pentru ei o recunoastere. De asemenea, vrem sa propunem echipelor din Liga I mai multi jucatori valorosi. Este posibil ca aceasta actiune sa nu ofere solutii pe termen scurt la nationala, dar va oferi pentru fotbalul romanesc" a spus Lucescu.

Meciul dintre selectionata U21 si U23 se va juca joi, ora 13:00, la Mogosoaia.

Românii explică de ce pleacă din țară. Până în 2060, am mai putea rămâne doar 12 milioane
BRAT