"Toja nu pleaca la Dinamo Kiev! Tanase nu si-a aratat inca valoarea!"

Autor: Sport.ro
Luni 14 Decembrie 2009, 15:49

Argaseala a declarat ca Steaua nu a primit nicio oferta de transfer pentru vreun jucator iar staff-ul "ros-albastru" va analiza posibilitatea completarii lotului dupa ultimul meci al anului, cu Twente, in direct la PRO TV, joi de la 22:00.

"Nu a venit nicio oferta pentru Toja de la Dinamo Kiev. Noi nu am facut vreo oferta nici pentru Ogararu. Nu s-a luat pana acum in discutie situatia contractuala a jucatorilor. Dupa meciul cu Twente se va face o analiza. Nu sunt adevarate zvonurile din presa cu aducerea unor jucatori. Au fost discutii la inceput cu Sburlea. Discutiile despre completarea lotului se vor face dupa meciul cu Twente", a spus Argaseala.

Valeriu Argaseala considera ca Steaua se afla in graficul impus de conducerea clubului la inceputul sezonului.

"Suntem pe primul loc, suntem in grafic, cu atat mai mult cu cat in acest campionat am avut situatia pe care am avut-o. Am inceput campionatul cu o singura perioada de cantonament, am inceput campionatul mai devreme, cu cele mai multe meciuri oficiale preliminare si cu niste jucatori pe care i-am adus in ideea de a-i creste pe langa jucatorii cu experienta", a mai spus el.

Oficialul stelist este de parere ca mijlocasul Cristian Tanase isi va arata valoarea in sezonul urmator al Ligii I.

"Cristi Tanase inca nu si-a aratat valoarea si asemenea executii nu dovedesc altceva decat faptul ca are valoare. Sunt convins ca nu a fost o intamplare, nu e prima data cand are executii de genul asta", a mentionat Argaseala.

Valeriu Argaseala considera ca ar fi un noroc pentru Steaua ca Fenerbahce sa fie eliminata de UEFA din cupele europene.

"Nu cunosc datele. Ar fi un avantaj pentru noi, un noroc, dar nu stiu cat de mult se va analiza aceasta situatie a cluburilor implicate in jocurile care sunt susceptibile de pariuri ilegale si nu stiu care va fi decizia. Pana la o decizie definitiva si irevocabila nu facem decat supozitii",
a explicat el.

Presedintele stelist a precizat ca in cadrul Adunarii Generale a LPF, Steaua a cerut ca unele meciuri din returul Ligii I sa fie conduse de arbitri straini.

"A fost o discutie destul de relaxata si a avut posibilitatea fiecare sa-si spuna punctul de vedere pe tema colaborarii cu CCA. Nu exista tabere pentru arbitri straini sau romani, exista interesul fotbalului romanesc. Noi suntem pentru un arbitraj foarte bun si pentru ca in aceasta perioada arbitrajul romanesc trece printr-o criza este normal ca atunci cand se solicita sa fie acceptate si brigazi de arbitri din strainatate", a mentionat Argaseala.

 

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTV

Dăncilă, despre numirea lui Kovesi la PE: Iohannis ar susține altă persoană cu probleme?
BRAT