"Radu cel Mare" primeste vestea cea mare! Decizia pe care urmeaza sa o anunte Cosmin Contra

"Radu cel Mare" primeste vestea cea mare! Decizia pe care urmeaza sa o anunte Cosmin Contra

Nationala Romaniei isi incepe luna aceasta drumul spre Euro. Pe 23 martie jucam cu Suedia, in deplasare, iar pe 26 martie intalnim Feroe, la Cluj. Toate meciurile Romaniei se vad la PRO TV!

Romania isi incepe luna aceasta drumul spre Euro, iar lotul nationalei mari va primi intariri din echipa lui Radoi.

Pentru meciurile cu Suedia si Feroe, de la sfarsitul lunii, Cosmin Contra intentioneaza sa convoace mai multi jucatori de la U21. Pe langa Cicaldau, Puscas, Nedelcearu si Tudor Baluta, jucatori care au mai prins minute la nationala mare, Contra vrea sa il aduca in lotul mare si pe Ionut Radu, care nu mai este la stadiul de speranta, ci e deja certitudine, titular cu evolutii remarcabile in Serie A, la Genoa.

Radu la nationala mare, Radoi testeaza alti portari la U21


Contra si Radoi negociaza un schimb echilibrat de jucatori, astfel incat convocarile de la nationala mare sa nu afecteze pregatirea lotului U21, inaintea campionatului european de tineret, mai ales ca nationala mica are si ea programate doua meciuri la finalul acestei luni.

Romania U21 va juca amicale cu Spania si Danemarca, pe 21 si 25 martie.

Surse apropiate FRF spun ca selectionerul Contra intentioneaza sa il cheme pe Radu la nationala mare, iar amicalele de la tineret vor fi un prilej bun pentru Mirel Radoi sa testeze si alte solutii pentru poarta nationalei U21, ca Andrei Vlad sau Catalin Cabuz.

Astfel, Ionut Radu va deveni a doua optiune de portar la nationala mare, dupa Ciprian Tatarusanu, dar inaintea lui Costel Pantilimon, Florin Nita sau Silviu Lung Jr.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies