Radoi, UMILIT pe banca! A povestit o intamplare uluitoare: "Mirel, n-ai voie sa te ridici! Stai jos!"

Radoi, UMILIT pe banca! A povestit o intamplare uluitoare: "Mirel, n-ai voie sa te ridici! Stai jos!"

Radoi inca n-a uitat momentele prin care a trecut pe vremea in care era antrenor la FCSB.

Acum 4 ani, Becali l-a numit principal, desi fostul capitan stelist nu-si luase licentele. Radoi ajunsese sa aiba rol de decor pe banca. N-avea voie nici macar sa se ridice pentru a da indicatii, iar orice fel de dialog cu jucatorii era interzis. FCSB a fost amendata din cauza deciziei de a-l angaja pe Radoi, apoi actualul selectioner si-a dat demisia in urma interventiilor lui Becali.

"A fost un moment, intr-un meci, cand am vrut sa-i dau o apa lui Alex Chipciu. I-am dus apa, iar imediat a venit la mine al 4-lea arbitru care mi-a zis: Mirel, te rog sa te asezi, n-ai voie sa vorbesti cu jucatorii! Am incercat sa-i spun ca nu-i dau decat apa, atat fac! Au trecut 4 ani, dar vad ca aaceeasi regula aplicata atunci la mine nu se mai respecta acum, nu e normal. Cred ca ar trebui respectata de toata lumea, nu doar de Radoi", a spus Mirel.

Intre timp, selectionerul si-a luat licentele. Dupa experienta FCSB, a lucrat ca manager la nationala U21, pe care a preluat-o ca antrenor dupa plecarea lui Daniel Isaila in Arabia Saudita. De la inceputul anului, Radoi e selectioner la echipa mare a Romaniei. Mirel a obtinut rezultate excelente la tineret: a dus Romania pana in semifinalele Campionatului European de tineret din Italia, vara trecuta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Greşeala uriaşă făcută de autorii jafului manuscriselor din Londra. "N-au ştiut ce să facă"
BRAT