PROBLEMA lui Piti! Cheia meciului cu Ungaria va lipsi in meciul pentru Rio! Ce se intampla in doar trei zile:

Autor: Sport.ro
Sambata 07 Septembrie 2013, 08:15

	PROBLEMA lui Piti! Cheia meciului cu Ungaria va lipsi in meciul pentru Rio! Ce se intampla in doar trei zile:

Romania 3-0 Ungaria | Avem probleme pe care Piturca mai are foarte putina vreme sa le rezolve

Este vorba despre centrul terenului, segment care a jucat perfect la meciul cu Ungaria. Daca pierdeam, eram compromisi, insa totul a mers extrem de bine.

A venit un gol de-al lui Marica, speculat, in viteza, inca din minutul 2. Apoi Pintilii a marcat cu o super executie, pentru 2-0. Tanase a inchis tabela pe final, cu reusita de 3-0.

Numai ca Pintilii a fost omul decisiv, pentru ca:

- a inchis perfect spatiile, a blocat tot

- a marcat cand era mai important, pe respingere

- a lasat senzatia de pericol clar pentru maghiari, asa ca a inceput sa fie marcat de 1-2 oameni dupa gol, adica alte zone au ramas descoperite

- a reusit sa dea primul sau gol pentru Romania, cu un sut sub bara, de la 23 de metri, demoland, practic, echipa maghiara.

Insa Bourceanu a facut un gest ciudat: a pierdut mingea in marginea careului advers, apoi a tras de tricou, aiurea, si a primit galben. Speriat ca adversarii pot scapa pe contraatac, a facut un fault care nu trebuia sa aiba loc, asa ca va lipsi in meciul cu turcii, pentru cumul de galbene.

"A gandit bine toata strategia cu totul, Piturca. Mijlocasii nostri centrali au jucat bine, se simt intre ei, pe executii, tot, ma bucur mult pentru ei. E pacat ca unul dintre ei nu va juca in meciul cu Turcia, si aici ma refer la Bourceanu", a spus Hagi la Sport.ro

Dragnea încearcă din nou să scape din închisoare. Ce cale extraordinară de atac a găsit
BRAT