MOMENTUL ZERO pentru Romania! "Ar trebui sa fi jucat la Steaua deja, nici nu stie ce a pierdut!" Victorie cu Turcia si un transfer de senzatie:

Autor: Sport.ro
Sambata 07 Septembrie 2013, 08:02

	MOMENTUL ZERO pentru Romania! "Ar trebui sa fi jucat la Steaua deja, nici nu stie ce a pierdut!" Victorie cu Turcia si un transfer de senzatie:

► Marian, asta e pentru tine! Primul meci din istorie jucat acasa: Dinamo–Veszprem, sambata 19:00, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Marica a fost cel mai bun om de pe teren la 3-0 cu Ungaria. A marcat in startul jocului, a pasat, a mai avut ocazii, dar... stai! Inca nu are echipa!

Reactiile nu au intarziat sa apara:

"Marica ar trebui sa mearga la Steaua, cat mai repede. E pacat ca nu joaca deja acolo, era o sansa mare pentru el, pentru ca dupa aceea putea ajunge la o echipa mare, in iarna, pe bani foarte multi. Era super afacere", a spus Dragomir la Sport.ro

"Eu nu prea ma insel la jucatori, de-a lungul timpului am venit cu surprize, lumea m-a pus la zid. Stiam ca Ciprian, fiind un jucator excelent, va juca de maniera asta. El voia sa prinda un loc la o echipa mare, inca mai are de asteptat, si sper sa ii iasa. Daca va da gol si cu turcii, va avea o sansa in plus", a spus Piturca, la conferinta de presa.

Pana la urma ce va urma? Marica a evitat raspunsul la interviuri, dar a lasat sa se inteleaga ca are sanse bune sa joace undeva, in doar cateva zile. Parea convins ca ofertele exista si ca tine doar de el sa aleaga bine. In urma cu cateva zile a ales sa nu vina la Steaua, care il tenta cu cel mai mare salariu din istoria Romaniei, dar si cu o participare in grupele Ligii.

TOATA Romania vede Romania! Romania - Norvegia, marti, ora 21:45, in direct la PRO TV!

Noul Guvern s-a înţepenit în negocieri. Ce a discutat Orban cu PRO România și UDMR
BRAT