PITURCA RASUFLA USURAT: SE POATE SI FARA MUTU SI CHIVU!

Autor: Sport.ro
Joi 27 Martie 2008, 08:55
PITURCA SUFLA SI IN IAURT

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Dupa ce s-a fript cu ciorba, Victor Piturca sufla si in iaurt. Ajuns la 50 de meciuri la carma nationalei, Piturca nu poate uita episodul nedrept din 99, atunci cand a calificat Romania la Euro 2000, dar a fost indepartat de pe banca tehnica dupa un conflict cu Hagi si Popescu, liderii echipei de atunci. Piturca a calificat dupa opt ani Romania la un nou turneu final si, pe langa sustinerea totala pe care o are din partea sefilor Federatiei, selectionerul are inca un motiv de bucurie: Romania poate si fara Chivu si Mutu, liderii actualei generatii.

Meciul cu Rusia a dovedit-o din plin. "Evolutia mai buna din partea a doua poate fi pusa pe seama faptului ca este mai usor sa intri pe parcurs. Pe Adi l-am inlocuit pentru ca venea dupa o accidentare, iar pe Chivu am hotarat sa il menajam", a declarat selectionerul imediat dupa victoria la scor cu Rusia lui Hiddink.

Desi Chivu este unul dintre jucatorii lui preferati, iar Mutu este indispensabil Nationalei, Piturca a aratat in dese randuri ca pune mare accent pe forta grupului si pe disciplina si ca nu tolereaza actele de indisciplina. De-a lungul noului sau mandat la nationala, Piturca a avut in mai multe randuri contre cu Mutu. Chivu si Mutu au jucat doar o repriza in cel mai important meci de pregatire pentru Euro 2008.

Iohannis: Dăncilă a pus pe butuci relația cu lumea arabă. Regele Iordaniei s-a simțit jignit
BRAT