Piturca pune tunurile pe Radoi: "Nu are caracter, nationala sa RENUNTE la el! Eu l-am suspendat cand nu a spus adevarul!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 20 Octombrie 2010, 12:57

Victor Piturca il critica dur pe fostul sau elev. Antrenorul Craiovei spune ca Radoi nu are caracter cand anunta ca se retrage si apoi se razgandeste. Conflictul dintre cei doi este mai vechi, de cand Piturca era selectioner si l-a suspendat pe Radoi pentru ca a refuzat sa vina la un meci amical.

"Un jucator care vrea sa renunte la echipa nationala si o spune public, parerea mea este ca echipa nationala trebuie sa renunte la el. Nu are nevoie de un astfel de jucator, eu asa as face.

Cred ca un asemenea jucator, care intai spune ca se retrage si apoi ca revine, nu are un caracter solid si nu ai ce face cu el. Nu vorbesc neaparat de Radoi, ci in general.

Si eu as fi vrut sa renunt la echipa nationala dupa turneul final. Inainte, Radoi nu venea cu placere la echipa nationala, acum vine cu placere, dar renunta. Daca as avea un jucator care nu ar veni cu placere la echipa de club sau nationala si as afla, acel jucator nu ar mai veni niciodata.

Nu stiu ce a zis Lupescu de l-a ofensat pe Radoi. Radoi a declarat ca vine cu placere la nationala dupa ce am plecat eu. Acum venea cu placere, dar renunta la nationala.

M-a deranjat, nu stiu de ce mai venea daca nu avea placere. Il obliga cineva? Se simtea deranjat? Cu Radoi a mai fost un episod, cand a fost suspendat la nationala. Pana nu a spus adevarul, nu a revenit la nationala" a spus Victor Piturca intr-o conferinta.

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Craiova. Trei cadre medicale au suferit fracturi după ce au sărit de la etaj
BRAT

Modifică setările cookies