Piturca: "Vreau sa fac din Craiova centrul fotbalului romanesc! Nu transfer jucatori de la Steaua!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 20 Octombrie 2010, 12:41

	Piturca: "Vreau sa fac din Craiova centrul fotbalului romanesc! Nu transfer jucatori de la Steaua!"

Piturca are planuri mari la Craiova, dar nu de acum. "Nu avem sanse la titlu anul acesta" spune "Satana", care a renuntat sa mai aduca stelisti la Universitatea.

"Acum incepem sa devenim si noi o forta, forta noastra este publicul. Craiova poate deveni capitala fotbalului romanesc in cativa ani, pentru ca aceasta echipa mereu a avut ceva aparte. Cea mai iubita echipa din Romania este Steaua, iar pe locul al doilea este Craiova, avem aproape patru milioane de sustinatori. Pot spune ca dupa ce am venit la Craiova, multi stelisti au spus ca de acum tin cu Universitatea Craiova. Si suporteri simpli si oameni cu bani. Din primul moment in care am venit la Craiova m-am gandit la cupele europene", a spus Piturca.

Managerul echipei craiovene a precizat ca valoarea echipelor din fruntea clasamentului Ligii I nu-l sperie si ii da speranta ca si formatia sa poate sa urce in clasament. "Chiar daca ocupa primul loc, nici Otelul Galati nu este o echipa de speriat. Nicio echipa nu este speciala, iar asta imi da sperante ca putem ajunge si noi sus. Craiova nu poate emite inca pretentii la titlu, e diferenta prea mare intre noi si Otelul sau Timisoara. Nu cred ca Universitatea este echipa momentului, Galati sau Timisoara, echipele de pe primele locuri, sunt echipele momentului", a adaugat antrenorul.

Victor Piturca a afirmat ca o victorie in partida urmatoare, pe teren propriu cu FC Vaslui, i-ar oferi mai multe sanse echipei sale de a trece in prima parte a clasamentului: "Prime speciale vom primi probabil cand vom fi pe locul al treilea. Ce ma bucura este faptul ca, dupa o perioada destul de lunga, suntem pe plus in clasamentul adevarului. Nu putem sa ne bucuram prea mult pentru ca urmeaza meciul cu Vaslui, o echipa in revenire de forma. Sper sa depasim acest meci cu o victorie, ceea ce ne-ar instala la mijlocul clasamentului cu reale perspective de a ajunge in prima parte a clasamentului".

Piturca a mai spus ca atacantul Florin Costea, revenit dupa o accidentare grava, va ajunge abia anul viitor la valoarea sa din trecut. "Nu am avut probleme deosebite dupa meciul cu Brasov, doar Stoianof, care a avut o luxatie. Probabil va reveni Mihai Costea, iar Florin este si el bine, dar va mai trece o mica perioada pana va putea juca. El abia de la anul va fi apt din toate punctele de vedere si va ajunge la valoarea din trecut. Nu voi forta cu el", a declarat managerul Craiovei.

Capitala intră de sâmbătă în scenariul roşu. Ce se va închide şi ce va rămâne deschis
BRAT

Modifică setările cookies