Nationala

Peluza Nord revine în Ghencea! Anunțul făcut de Gheorghe Mustață

FRF negociază în momentul de față cu Edi Iordănescu preluarea băncii tehnice a naționalei.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 18:00
Data actualizarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 18:13

FRF se află în căutarea unui noul selecționer încă din  30 noiembrie 2021, când contractul lui Mirel Rădoi cu forul național a expirat.

Până în acest moment nu mai puțin de patru antrenori cu nume au refuzat să preia banca primei reprezentative a României. Este vorba de Răzvan Lucescu, Gică Hagi, Dan Petrescu și Ladislau Boloni.

Edi Iordănescu, fostul antrenor al lui FCSB, este favorit în momentul de față să preia selecționata României, iar Mihai Stoichiță a anunțat că sâmbătă se va face public numele noului selecționer.

„Mâine (n.r. – vineri) se va hotărî şi urmează ca sâmbătă să fie comunicat. Atunci vom ieşi din această situaţie care a stârnit multe controverse în ultima vreme”, a spus Mihai Stoichiță, potrivit as.ro - mai multe detalii AICI!

Suporterii lui FCSB, susținere totală pentru Edi Iordănescu

Fanii de la Peluza Nord au anunțat că îl vor susține necondiționat pe fostul antrenor al FCSB-ului și că sunt gata să intre pentru prima oară pe Ghencea după mulți ani, pentru a fi alături de acesta.

„Noi, suporterii steliști iubim echipa României, normal, doar că în ultima perioadă nu eram foarte implicați și regretăm asta.

Pentru că selecționer a fost unul din cei mai mari steliști, Mirel Rădoi. Acum, dacă Edi devine selecționer, vă asigurăm că Peluza Nord va fi peste tot alături de acest antrenor și om cu totul deosebit.

A demonstrat tuturor că are coloană vertebrală, iar noi îi vom purta cel mai mare respect toată viața. Pe această cale îi anunț pe toți că Peluza Nord intră în luna martie pentru prima dată în Ghencea. Pentru Edi Iordănescu! Îl vom susține necondiționat”, a declarat Gheorghe Mustață, la Radio Sport 1.

România, meciuri de pregătire cu Grecia și Israel în martie

Înaintea partidelor din Liga Națiunilor, care încep în iunie, echipa națională va disputa în martie două jocuri amicale.

Pe 25 martie, pe stadionul Steaua din București, tricolorii vor întâlni naționala Greciei. Ultimul duel cu elenii a avut loc în septembrie 2015, tot la București, în preliminariile EURO 2016, scor 0-0.

Patru zile mai târziu, pe 29 martie, România va juca în deplasare cu Israel. Precedenta confruntare datează din 2018, succes al tricolorilor într-un amical la Netanya, scor 2-1.

Program România Liga Națiunilor, în 2022

4 iunie 2022: Muntenegru – ROMÂNIA (ora 21:45)

7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA (ora 21:45)

11 iunie 2022: ROMÂNIA – Finlanda (ora 21:45)

14 iunie 2022: ROMÂNIA – Muntenegru (ora 21:45)

23 septembrie 2022: Finlanda – ROMÂNIA (ora 21:45)

26 septembrie 2022: ROMÂNIA – Bosnia și Herțegovina (ora 21:45)

Modifică setările cookies