Echipa Nationala edi iordanescu FRF MIhai Stoichita Nationala

Așteptarea a luat sfârșit: „Sâmbătă vom anunța oficial selecționerul! E cineva care știe să câștige!” Anunțul lui Stoichiță

Federația Română de Fotbal s-a hotărât asupra unui selecționer.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 15:08
Data actualizarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 15:43

FRF caută un selecționer de pe 30 noiembrie 2021, de când contractul lui Mirel Rădoi cu echipa națională a expirat. În aceste două luni, Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță s-au lovit de refuzurile lui Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu. 

Pe Ladislau Boloni l-au convins să vină la București pentru a purta tratativele finale, doar că au trecut mai bine de două săptămâni de când antrenorul s-a izolat la Târgu Mureș și ezită să dea un răspuns. Așa că oficialii FRF au început tratativele lu Edward Iordănescu și Adrian Mutu, după cum a anunțat chiar Mihai Stoichiță. 

Însă, tot directorul tehnic al FRF a precizat că instituția pe care o reprezintă s-a hotărât asupra unei decizii și că sâmbătă, 22 ianuarie 2022, echipa națională va avea, în sfârșit, un nou selecționer.  

Mihai Stoichiță: „Este o responsabilitate mare! Nu putem să facem aventuri!”

„Mâine (n.r. – vineri) se va hotărî şi urmează ca sâmbătă să fie comunicat. Atunci vom ieşi din această situaţie care a stârnit multe controverse în ultima vreme. Noi am încercat să o rezolvăm mai mult pe logica lucrurilor şi mai puţin pe ilogica lucrurilor. Logica lucrurilor este că atunci când alegem, să alegem cât mai bine pentru echipa naţională şi pentru cei care o iubesc. 

Este o responsabilitate mare. Nu putem să facem aventuri. Trebuie să luăm un selecţioner care să ştie să câştige pentru că de antrenat nu este timp. Trebuie să ştii să câştigi şi într-un timp foarte scurt. Cinci zile, maximum, sunt până la primul meci”, a declarat Mihai Stoichiță pentru as.ro. 

Toate semnele duc către Edi Iordănescu. Iar dacă antrenorul va deveni noul selecționer al României, va începe treaba la prima reprezentativă la aceeași vârstă ca tatăl său, Anghel Iordănescu, tot 43 de ani. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!