Nationala

Olaroiu a povestit un episod nestiut cu Contra: "Gasesti putini oameni de acest gen de-a lungul vietii" Moment petrecut la antrenamentele Timisoarei in 2005

Cosmin Olaroiu este de parere ca FRF a luat o decizie buna atunci cand l-a numit pe Cosmin Contra pe banca nationalei.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Ianuarie 2018, 15:04
Data actualizarii: Luni 01 Ianuarie 2018, 15:08

Olaroiu e convins ca fostul antrenor de la Dinamo va reusi sa revitalizeze echipa nationala dupa perioada Daum. Olaroiu a povestit si un episod petrecut la Timisoara pe vremea cand el era antrenorul echipei, iar Contra - jucator, episod care i-a confirmat faptul ca fostul fundas al nationalei va deveni un antrenor de succes.

"Cred ca numirea unui antrenor tanar, roman, in dauna unuia experimentat si strain va fi de bun augur. El vine cu spirit nou. E un antrenor care vrea sa demonstreze. Are o dorinta si capacitate de munca foarte mare.

E foarte temperamental. Traieste si simte fotbalul. Il va ajuta mult acest lucru. Cand l-am adus la Timisoara, el avea un singur target: sa ma bată pe mine. Eu eram Gattuso, iar el Cafu. Intram si jucam si eu la antrenamente, Le trata ca pe un meci oficial din dorinţa de a ma invinge. E un tip caruia nu-i place sa piarda. Gasesti putini oameni de acest gen de-a lungul vietii", a declarat Cosmin Olaroiu pentru TelekomSport.

CITESTE SI

Modifică setările cookies