Oficial! Naționala „tricoloră” nu mai are selecționer! Cine este favoritul lui Burleanu

Ziua României va fi prima în care naționala nu va avea selecționer. Contractul lui Rădoi a expirat pe 30 noiembrie și Federația caută selecționer.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Decembrie 2021, 13:32
Data actualizarii: Miercuri 01 Decembrie 2021, 13:42

Răzvan Burleanu are două săptămâni la dispoziție să găsească selecționer până la tragerea la sorți pentru Nations League. Sunt șanse mari ca urmașul lui Rădoi să fie ales între Mutu și Edi Iordănescu.

După ce Mirel Rădoi a anunțat că nu mai vrea să continue pe banca naționalei, Comisia Tehnică a FRF s-a întrunit pentru a întocmit o lista cu 12 nume de antrenori, ce a fost înaintată către Burleanu, urmând ca șeful forului național să poarte discuții cu fiecare în parte.

„Fiecare membru al Comisiei Tehnice a vorbit, și-a expus un punct de vedere în ceea ce privește situația, criteriile, trecutul și viitorul antrenorului sau antrenorilor propuși. S-au conturat niște nume, 12 în total.

Aceștia sunt cei doi Lucescu, Mircea și Răzvan, cei doi Iordănescu, junior și senior, Hagi, Pițurcă, Olăroiu, Dan Petrescu, Adrian Ursea, Adrian Mutu, Ladislau Boloni și Costel Gâlcă”, a dezăluit Aurel Țicleanu.

Edi Iordănescu, favorit să preia banca naționalei

Gică Hagi și Răzvan Lucescu au refuzat deja propunerile ofertele venite din partea FRF. Nici Dan Petrescu nu pare dispus în momentul de față să preia naționala, iar Mutu se află în negocieri avansate cu un club din Ungaria.

Cel mai aprope de banca naționalei pare în momentul de față Edi Iordănescu, care este liber de contract după despărțirea de FCSB.

Modifică setările cookies