"Of, nu a iesit cum am vrut noi!" FRF cere despagubiri dupa esecul jenant al turneului din Antalya: "Ne-au spus ca ne aduc echipe nationale"

Autor: Sport.ro
Joi 11 Februarie 2016, 18:35

	"Of, nu a iesit cum am vrut noi!" FRF cere despagubiri dupa esecul jenant al turneului din Antalya: "Ne-au spus ca ne aduc echipe nationale"

Anghel Iordanescu si stafful sau recunosc ca turneul din Antalya nu a iesit asa cum se asteptau.

Iordanescu a vrut un lot national pentru un cantonament linistit cu patru luni inainte de Euro.

S-a ales cu un lot divizionar, cu un scandal care a incins spiritele in Liga I si cu trei amicale jenante.

Daniel Isaila, unul dintre secunzii lui Iordanescu, spune ca planurile au fost date peste cap de firma de impresariat care s-a ocupat de organizarea turneului.

"Of! E adevarat, s-au facut multe discutii, polemici. Din pacate nu a fost o actiune cum ne-am dorit noi, staff-ul tehnic si conducerea FRF. Ne-am dorit sa fie un statut de echipa nationala, nu divizionara, si ne-am dorit sa intalnim echipe reprezentative."

"Aveam stabilite in Spania meciuri amicale cu nationale. Pana la urma s-a ajuns la o discutie pentru Antalya cu o firma de impresariat si tinand cont de stagiul din Antalya al Stelei si ca aveam posibilitatea sa luam jucatori de la cele noua echipe care erau acolo. Din pacate au disparut nationalele si am jucat meciurile pe care le-am jucat."

"Cristi Voicu (n.r. cel care s-a ocupat de organizarea turneului) s-a angajat, printr-o clauza ferma in contract, ca va face rost de partide cu echipe nationale. E obligat acum sa dea o suma importanta. Nu stiu cat, conducerea FRF are aceasta informatie", a spus Daniel Isaila la DolceSport.

Românii vor să scape de pandemie. Peste 8.000 de oameni s-au vaccinat la maratonul din București
BRAT
Modifică setările cookies