La masa bogatilor chiar si fara Champions League: Man United, primul club de fotbal care sare de jumatate de MILIARD de lire venituri intr-un singur an

La masa bogatilor chiar si fara Champions League: Man United, primul club de fotbal care sare de jumatate de MILIARD de lire venituri intr-un singur an

Autor: Sport.ro
Joi 11 Februarie 2016, 17:51

Manchester United e la 6 puncte in spatele principalului obiectiv din acest sezon - clasarea pe un loc de Champions League

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

In ciuda rezultatelor dezamagitoare din acest sezon, Manchester United are toate sansele sa dea o lovitura spectaculoasa pentru conturile clubului.

Clubul de pe Old Trafford e in carti sa depaseasca venituri de 500 de milioane de lire in acest an financiar, scrie The Guardian. Ar fi primul club de fotbal care atinge aceasta performanta.

Manchester United si-a anuntat astazi rezultatele de la jumatatea anului financiar, iar predictiile sunt ca in vara linia sa se traga in jurul a 500-510 milioane de lire.

United e pe 5 in campionat si a parasit Champions League din faza grupelor, dar noile contracte de sposorizare sparg orice bariere.

In ultimele luni au crescut spectaculos veniturile de pe urma drepturilor TV (+31,3%), dar cele din "commercial" (vanzari de bilete si produse cu insemnele clubului), in crestere cu 42,5% fata de cele din anul financiar precedent.

"Aceste rezultate din afara terenului ne ajuta sa ne indeplinim obiectivul numarul 1 - succesul pe terenul de joc", a spus vicepresedintele clubului, Ed Woodward.FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Mii de soldaţi, mobilizaţi împotriva "vestelor galbene". În ce condiţii au voie să tragă
BRAT