La masa bogatilor chiar si fara Champions League: Man United, primul club de fotbal care sare de jumatate de MILIARD de lire venituri intr-un singur an

La masa bogatilor chiar si fara Champions League: Man United, primul club de fotbal care sare de jumatate de MILIARD de lire venituri intr-un singur an

Manchester United e la 6 puncte in spatele principalului obiectiv din acest sezon - clasarea pe un loc de Champions League

In ciuda rezultatelor dezamagitoare din acest sezon, Manchester United are toate sansele sa dea o lovitura spectaculoasa pentru conturile clubului.

Clubul de pe Old Trafford e in carti sa depaseasca venituri de 500 de milioane de lire in acest an financiar, scrie The Guardian. Ar fi primul club de fotbal care atinge aceasta performanta.

Manchester United si-a anuntat astazi rezultatele de la jumatatea anului financiar, iar predictiile sunt ca in vara linia sa se traga in jurul a 500-510 milioane de lire.

United e pe 5 in campionat si a parasit Champions League din faza grupelor, dar noile contracte de sposorizare sparg orice bariere.

In ultimele luni au crescut spectaculos veniturile de pe urma drepturilor TV (+31,3%), dar cele din "commercial" (vanzari de bilete si produse cu insemnele clubului), in crestere cu 42,5% fata de cele din anul financiar precedent.

"Aceste rezultate din afara terenului ne ajuta sa ne indeplinim obiectivul numarul 1 - succesul pe terenul de joc", a spus vicepresedintele clubului, Ed Woodward.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Experți mandatați de OMS: „Pandemia putea fi evitată”. Asistăm la un „veritabil Cernobîl al secolului XXI”
BRAT
Modifică setările cookies