"Nu el trebuie sa plateasca!" Miriuta sare in apararea lui Radoi dupa infrangerea din Armenia! "Nu avem jucatori"

"Nu el trebuie sa plateasca!" Miriuta sare in apararea lui Radoi dupa infrangerea din Armenia! "Nu avem jucatori"

Romania a fost invinsa de Armenia pentru prima data in istoria intalnirilor directe, in preliminariile Mondialului din 2022. 

Dupa meci, selectionerul si-a atras foarte multe critici si multe persoane din fotbal i-au cerut demisia. Vasile Miriuta a sarit, insa, in aparerea lui Mirel Radoi, spunand ca vina le apartine si jucatorilor. 

Antrenorul echipei Minaur Baia Mare a atras atentia si asupra faptului ca selectionerul nu a avut de unde sa aleaga atunci cand a facut convocarile. 

"Nu stiu daca trebuie sa plece Radoi. Nu poti sa-l scoti tap ispasitor pe Radoi cand ai 2-1... si el are partea lui de vina, dar si jucatorii au vina. La nivelul asta, la experienta internationala a unora, altfel trebuie sa gestionezi situatia la 2-1. Avem si o problema cu selectia, nu ai jucatori!

Trebuie sa ramana, daca ai pornit cu el in campania asta. Sa-l schimbi dupa trei meciuri... daca nu va dori sa plece, nu va fi o schimbare la echipa nationala", a declarat Vasile Miriuta, la Look Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criza din Guvern continuă, după demiterea lui Vlad Voiculescu. USR şi PLUS nu se înţeleg asupra numelui viitorului ministru
BRAT
Modifică setările cookies